![]() |
Cytat:
|
Bolsze fenkju za organizację i przebieg rajdu. Nie zapomniane chwile spędzone na ziemiach Podlasiaków, będą dostarczać super wspomnień. Wery bolsze fenkju dla Wasilka za zmobilizowanie mnie do zaiwaniania po szuterku w czołówce, a nie na samym końcu. Reszcie grupy podlaskiej każdemu z osobna i wszystkim razem, wszystkim uczestnikom zacnej imprezy, za zajebisty klimat, słoninę, i to że w końcu Was udało mi się poznać. Było zajefajnie, niech żałują Ci co nie byli, bo mają czego. Pozdrawiam wszystkich, zdrowia.
|
Również dziekuję za fajności, za niemanie niedogodności swojskość i otwartość. Łezka kręci się jak może być fajnie i normalnie - fajne dobre stare niezawodnie czasy (wczasy). Mam nadzieję że nastęną razą pojawię się "stosowniejszym" moturzykiem :) nie obrażając japonskiego "trifunfa".
|
nie wstydzcie sie - wrzucajcie tfurczosc zdjeciowa - chcialbym siebie odnalezc, a moze i jakas linke do filmu...
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Nie wyglądałeś na zagubionego, Robercie :D |
dawać foty :drif:
|
Baba dawaj filmy :D
|
6 Załącznik(ów)
Załącznik 31119
Załącznik 31120 Załącznik 31121 sie kręci... Załącznik 31122 Załącznik 31124 Więcej nie mam:dizzy: |
Koło
Widze ze te koło wam z nieba spadło :bow:.A dla mnie jak kapcia złapałem to nie chciało :mur:.
|
Ogarnęłam...Zdjęć dużo (przeważnie część rozrywkowa). Oczywiście najwięcej Podlasiaków, bo ciągle się koło mnie kręcili :dizzy:Miłego oglądania:D
https://picasaweb.google.com/Covax19...eat=directlink |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |