![]() |
Koledzy Bardzo proszę o potwierdzenie swojej obecności do 31.08.2012.
Są jeszcze chętni i nie chcę im zmykać listy. Osoby które nie potwierdzą uznam że nie jadą/ temat wałkuje się na tyle długo że był czas na zastanowienie. Lista w 1-ym poście Dzięki i pozdrawiam |
1.Blob/potwierdzony
2. Rysiek z Krosna/potwierdzony 3. Muflon/potwierdzony 4. Gucio/potwierdzony 5.wojtekm72/potwierdzony 6. Ropuch/potwierdzony 7. Puszek+Dunia/potwierdzony 8. wojtek II 9. next22 10. Mijamoto 11. majki 12. Patiomkin 13. Tomasa/? 14. Ex1 15. Fundriver 16. Jarek/potwierdzony 17. motomax/potwierdzone 18.pszporcik0072 niestety ale ja odpadam 19. sebazaz/potwierdzony 20. Jaro-Ino/potwierdzony 21. Janusz/potwierdzony 22. piotreklodz 23.smigacz/potwierdzony 24. Dłubacz/potwierdzony 25. Nowy/potwierdzony 26. Jendrus /potwierdzony 27.Mirek ł 28.Jacek Ciepły 29.Wasilczuk/potwierdzony 30.Mario 31.A.Bamber 32 Jurek 33 Ola 34 wolly/potwierdzony 35 Rosomak/potwierdzony 36 bartol/potwierdzony 37 motormaniak/potwierdzony 38. Darkomax7/potwierdzony 39. mmax/potwierdzony 40 Marcin.111 41 Mirmil/potwierdzony 42 Borys/potwierdzony 43 Makumba/potwierdzony 44 Fritz 45 Czarny 46 Mielec Marcin/potwierdzony 47 Mielec 48 Mielec 49 Mielec 50 Cheniek/potwierdzony |
Koledzy Bardzo proszę o potwierdzenie swojej obecności do 31.08.2012.
Są jeszcze chętni i nie chcę im zmykać listy. Osoby które nie potwierdzą uznam że nie jadą/ temat wałkuje się na tyle długo że był czas na zastanowienie. Lista w 1-ym poście Dzięki i pozdrawiam Mam nowe wieści z Wołowca, cyt: "K...a stary tu jest jakaś p...a masakra w h..j wszystko płynie. Zimno jak s...n, na łapach ciężko stać a my jak te poje...y czochrali 3 km przez za...ne 4 godziny. Spalanie 100 na 100 a moi ludzie wykupili wszystką wódkę i nie macie już po co jechać" Ale to mięczaki bo jechali LR-ami 4x4. My to wciągniemy tyłkiem . |
1 Załącznik(ów)
Generalnie to sezon jagodowy w pełni,ale może uda Wam się spotkać jakiegoś misia:) Oddam duże piwo za fotkę niedźwiadka z niedźwiedzicą:)
|
Cytat:
|
w 50 poście Blob napisał:
Cytat:
|
Cytat:
Zwyczajowo dostaję priv, ale można i zadzwonić co już nie daje gwarancji że zapamiętam. Potwierdzenie jest mi o tyle potrzebne że nie wpłacam zaliczek a jak zaufali mi ukraińcy to ja ufam wam. Prosze brać pod uwagę fakt że tam się trzeba wywiązywać z danego słowa a ja za was je zaręczam. To jednak jest chyba jasne jak słońce.:Sun: |
1 Załącznik(ów)
Czy to o tym podjeździe rozmawialiśmy ostatnio???:D
|
Tak bracie tak to ten
|
Jak już pisałem zedytowałem Listę w pierwszym poście. Liczę na to że nikt idioty nie będzie ze mnie robił i wszyscy będą bo zarezerwowałem spanie a tam nie ma tłumaczenia może damy radę a może nie, ja zaręczyłem tam swoim słowem. Jest jeszcze lista "rezerwowa" jak ktoś z niejma ochotę proszę o priv Po niedzieli adres do spania oraz ostatnie ustalenia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |