![]() |
Cytat:
skąd ta inna? http://www.play.pl/telefony/supermarket/ |
Cytat:
No i dopłata jednak 886pln przy gp3 black. Nie usiedziałem i poleciałem przed chwilą do playa... jak rozmawiałem ze sprzedawcą dwa dni temu... - czy to jest gp3? - tak gp3 - czy ta co na stronie redbull mobile ? - tak ta co na stronie... Na stronie jest tylko czarna i myślałem że tylko ta jest dostępna a sprzedawca w swoim kmputrze ma wszystkie i 186pln dopłaty jest w przypadku białej i tak mi podał mówiąc że "ta sama co na stronie". Żeby było śmieszniej to koleś myślał że z kolorami to chodzi tylko o obudowe kamerki :mur: Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle.:( Ale i tak wezme z tą dopłatą. |
ja też przymierzam się do wersji Black z playa :)
|
A ja się przymierzam do toreb na gmole z exa:D, już przeszło pół roku walcze ale są postępy wczoraj porobiłem zdjęcia i będę próbował zwymiarować
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Jestem już zdecydowany tylko czarnej na magazynach nie mają bo niby nie ma zainteresowania, ale koleś ma walczyć w tej sprawie. Zobaczymy co zdziała. |
Drift HD Ghost kontra Hero 3 Black Edition
Ktoś używa kamery Drift HD Ghost?
Ktoś używa Hero 3 Black? Byłem w zasadzie zdecydowany na GoPro, ale dzisiaj zaliczyłem wiadro zimnej wody na otrzeźwienie. Czas pracy na akumulatorze. W Hero 3 to maksymalnie 1 godzina. Bez wifi (wtedy to już masakra - może około 30-40 minut). To dla mnie zdecydowanie za mało zwłaszcza, że zależy mi na pilocie (a ten działa na wifi i drenuje akumulator. Macałem Drifta i spodobał mi się. Wyświetlacz (zapomniałem zapytać czy da się wyłączyć), obrotowy obiektyw (można zamocować kamerę krzywo i ustawić obiektyw tak, że horyzont będzie poziomo), w komplecie pilot (do 10 m). Ma Wifi i na większe odległości można sterować przez aplikację w telefonie. Dodatkowe akumulatory po 129 zł. Sporo osprzętu. Cena 1549 (dawali rabat 10%). |
Mam i używam gp3
Tak - na akumulatorze zależy jeszcze na jakiej rozdzielczości sie nagrywa na 720 nagrywać można 1h10min max To największy minus tej kamery innych nie zauważyłem - no poza ceną oczywiście mam do niej 3 akumulatory i drodze jest powerpack, powinno wystarczyć. Do powerpaka można podobno podłączyć stałe zasilanie z zapalniczki i nagrywać ile karta pozwoli - tego jeszcze nie testowałem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |