![]() |
Ex co to za zimówki (model) i jakie rozmiary, ceny też by się przydały :)
|
Nie znam się na oponach, jeżdżę na C02 i jakiś Motoz na przodzie. Głownie jeżdżę po bezdrożach wiec nie narzekam ale co do trzymania na asfalcie to ostatnio na torze kartingowym zamknąłem gumę, pasek strachu znikną. Ale było ciepło i sucho. Gdy jest zimno i juz nie wspomnę że mokro to nie zjeżdżam na czarne, szkoda życia.
|
Cytat:
|
Scouty miałem w Afryce, E07 w Trampku i moim zdaniem nie ma czego porównywać. Ten bieżnik mitasa to porażka na deszcz.
|
MARUSHIN miał swego czasu w tanslapie E07 niech sie wypowie.
Ja raz widziałem go w akcji...trochę popadało i za każdym dodaniem gazu dooopa uciekała. |
Mam na tyle C02 juź chyba trzecią to zaje fajna guma dla Afryki zero kompromisów jak się trochę przytrze trzyma i na asfalcie raczej nie zostaje w tyle za grupom
Przód tkc do kompletu też b/U K60 fajna guma jak się leci gdzieś daleko 140 wysoka jest rośnie prędkość bardzo trwała ' |
E07 na suchym daje radę i na czarnym i po za... Na asfalcie po deszczu polecam w ogóle nie wyjeżdżać, ewentualnie jeździć tylko na wprost i to bez dzidowania...
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Tył zaś.to jakaś.moja twórczość własna Mitas 422 ARMY czy jakoś tak :) co będzie zobaczymy jak założę :) Rumpel.. na Sawie zrobiłem podobny przebieg.. a jest chyba tańsza i chyba lepsza w terenie.. :) w sumie to wcale nie głupia oponka.. :D |
Przerobiłem pare opon na Afrze i mój ostatni zestaw to pirelli M21 przód (droga ale robotna) i mitas E09 Dakar na tył. Kolega na tym samym zestawie w Albanii miesiąc temu złapał kapcia ale dowiedział sie dopiero jak stanął to jest jej główna zaleta, dzięki twardości. wymiana dętki plus łożyska ( tak z nudów :)) 30min ;). Kocham ten zestaw miłością szczerą :D
|
Mitas E07 to raczej już za karę trzeba zakładać, jest wiele opon o niebo lepszych na mokrym. Aktualnie mam K60 Scout i na mokrym jadę bez obaw.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |