![]() |
Ja mam rano kilka spraw do załatwienia i wylecę/wylecimy ok 10:00
Będzie nas ze 3/4 . Robimy lans po wsiach i dolatujemy jak już się uspokoicie ;) i przejdziecie do ciężkich tematów. Bądźcie na łączach, zdzwonimy się . p.s Szkoda że założyłem szosówki :) |
ooo fajosko :) co do ciężkich tematów to mam trochę "lekkiego" tematu ;) będzie eksploracja dobra nocna okolic :)
|
Spoko... mam nadzieję, że tam koparę drzeć wolno i nikt z armaty w naszą stronę nie pierdyknie :D
|
1 Frał Zaczekaj
2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar 6. Stary-S3 7. Kulka 8. Pablos und jego hardkorowy kumpel czyly anty offoadowa grupa imienia ,,dlaczego my sie zgubyly ,, 9 . norbicom1 - z forum trampkowego 10. PiotrTMC 11.ramoneza 12. NaczelnyF. 13.Calgon 14.Sławekk 15.Maniek |
slawku , zmien gumke ;P
|
Cytat:
uwaga ! niejakie stworzonka latajace zawierajaće w swojej niespotykanej osobowości zródełka światła nie majace nic wspolnego z tałron prunt som pod łochroną , zamiast polowac ze słoikiem wyżartej musztady na latające latarynki proponuje zanabyć ze sobą bardziej konwencjonalne żródła światła np lodówkę , kabine od windy and fiel andyryn . |
Po MRU musiałem wymienić uszczelniacze - wytrzymały tydzień
....nic już nie rozkręcam :) |
sprzedaj zloma :P
|
brakuje mi jeszcze do dużego GSa 2013 ;)
|
wiem wiem , nie wazne jaki wazne ze 2013 :P
lans musi byc :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |