![]() |
No właśnie AX8 rozważałem również, natomiast jak wypuszczą wersję z blendą to się przesiądę. Zajebisty garnek tylko właśnie, brakuje blendy. A blenda była dla mnie priorytetem bo w okularach z racji "głowy" jeździć nie mogę.
|
ktos jeszcze sie decyduje na kask czy zamykac liste?
|
Cytat:
Pogubiłem się. Myślałem że to był graniczny czas zamawiania kasków.:confused: |
Ok, zamówienia zamknięte.
|
Spóźniłęm się :/
|
Dla tych którzy się spóźnili - to już na własną rękę proszę abyście organizowali. Ja nie prowadzę dalej listy.
Do pozostałych z listy puszczę przez priv informacje jak z realizacją (kaski dostępne od ręki). |
Ponieważ do dnia dzisiejszego tylko jedna (JEDNA) osoba z listy wpłaciła pieniądze i kask do niej poszedł a ja robię z siebie głupa - dziękuję bardzo.
I nie dziwię się, że akcji takich nikt nie chce realizować. Zgodnie z informacją ze sklepu, akcja promocyjna zakończona. |
A może by stworzyć listę osób nieodpowiedzialnych i jakoś ich napiętnować. Nie pierwszy raz ktoś musi świecić dupa i się zraża do organizowania czegokolwiek!!!
|
Kici, ty zdaje się właśnie byłeś tym jednym co wpłacił.
|
Co prawda temat z zamówieniem zbiorczym, ale wydzielony dla Sierry, więc wklejam test owej skorupy.
Użytkownicy niech napiszą ile w nim prawdy, bo z tego co pisaliście na forum jest kilka rozbieżności ;). http://www.motogen.pl/Oneal-Sierra-d...sie,21098.html Jak komuś się nie podoba, że tu to proszę wydzielić z tematu opinie i dodać test. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |