![]() |
1 Załącznik(ów)
Hooja prawda bo idzie jak na rysunku:
|
1 Załącznik(ów)
No u mnie wygląda to tak, ale ja mam RD04.
|
z obydwóch wynika dokładnie to samo :D jeśli chodzi o łożyska i uszczelniacze. A nakrętka ?
|
czyli jednak odsadzeniem do góry jak rozumiem.
|
Przecież najzupełniej logicznym jest by powierzchnia styku nakrętki z trzymaną powierzchnią była jak największa.
|
Tulejka pod ta cienka podkladka przeciwkurzowa jest dokładnie tego samo rozmiaru co odsadzenie na nakretce koronkowej - i to mi dało do myślenia.
|
Zapewne chodzi o takie łożysko NTN http://rolling.hu/kepek/sf05a26.jpg
i to jest jak oryginał ale 3 krotnie taniej sam takie montowałem bo jest 100 razy precyzyjniejsze i ma mniejsze opory od stożkowego. Jak ktoś chce mogę załatwić takie po 48zł szt. |
podobne - też kulkowe
|
Pytanie, bo się pogubiłem.
Afripedia podaje wysokość łożyska 16mm, na stronie larssona jest 15mm, numer łożyska 32005 - w sklepach podają 15. Jaki jest wymiar tych łożysk w AT? Mój model 07A - ale to chyba nie ma znaczenia. Czy afripedia podaje błędny wymiar? |
cassini piszac o 100x wiekszej precyzji masz na mysli klase wykonania czy wlasne 'widzi mi sie'?
drugie pytanie: rozpoznasz w postoju czy w ruchu motocykl z lozyskami kulkowymi i stozkowymi? jezeli na oba moje pytania odpowiedz brzmi: nie to nie kumam Twojej wypowiedzi. p.s. hitem pozostanie jednak dla mnie Twoj sposob wymiany lozyska walka zdawczego :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |