![]() |
Jeszcze Ci urząd celny przygotuje niespodziankę do tej kwoty, więc bądź przygotowany :)
|
Olej 12.5 W daje radę przy pełnym załadunku twina w ofie, w innych warunkach do d.....
|
Przyszly dzis emulatory,cla nie wzieli
|
Ktoś z Was montował emulator FEGV 4301 do RD03? Wiem, że ten model pasuje do RD04 i RD07, natomiast nie wiem jak jest z RD03.
|
Tak się zastanawiam jaki jest sens motać fabryczne rury, jak z ebaya można ściągnąć zawieche WP za 300-500$, 900 z półkami. To chyba nie taki majątek, biorąc pod uwage korzyści. A emulator to takie mocno połowiczne rozwiązanie. No i imo co najgorsze, to skok zawiechy pozostaje dupny ;)
|
Cytat:
|
Pasuje...i robi...oj robi doooooobrze. Po 15kkm od Polski, po lipnych drogach Turkmenistanu, Uzbekistanu i wszystkich innych stanów...mogę powiedzieć z ręką na sercu...wkładać i nie pierdzielić się z jakimiś przeszczepami.
Zawiecha nie dobija. Nawet wielkie dziury, ledwo co czuć na kierownicy. 50km po tarce, a łapy nawet nie ścierpły. To wciąż nie cross...ale za tą cenę, warto. |
Cytat:
Zamawiam! |
Cytat:
|
Strzała,
Sluza a majstrowales cos w ustawieniach emulatora, czy wrzuciles prosto z pudełka? Zamówiełem zestaw i za naście dni pewnie będzie. Wyczytałem gdzieś, że 4 obroty to Race settings, dwa mniej Cruise. dobra robota!!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |