![]() |
Postaramy sie najbardziej ekscytujace zawody zrobic w sobote po poludniu.
|
Ale no no ..
Puszczanie wodzy fantazji friii,,, co nie Tolek? Pozdro do zobaczenia w piątek. |
Hejka!
Wybaczcie nam, naszą nieobecniść. Dzięki Frogu za przypomnienie, po prostu wypadły nam inne plany. Życzymy udanej integracji +%+dobrej zabawy. |
Ja żałuje bardzo ze nie mogę z wami się po integrować. Bo miejscówka u Tolka fajna ale będziemy w drodze do Albanii. Więc zostaje mi życzyć wesolej zabawy.
|
Cytat:
|
Będę w piątek :)
Dwa pytania organizacyjne: 1: Czy od miejscowości Hruskie przez Wilkownię da się na legalu przejechać? 2: Będą namioty wojskowe i polówki, czy brać namiot i karimatę? Pozdro :D |
Przez Wilkownie mozesz leciec smialo .Wyjedziesz w Plaskiej o ile nie zbladzisz.Mam wojskowe namioty i kilka lozek polowych.Mozna bedzie rozstawic.
W niedziele jest turniej strazacki mozna bedzie poogladac i zjesc darmowej grochowy.A w sobote podegustujemy slimaki. |
Ślimaki, ośmiorniczki + mikrofon
|
Ona przyszła tylko po mikrofon :haha2:
|
Paweł Wassilku na ostanim wyjeździe przyjaciel uparł się i całe popołudnie bełkotał ja nie ja nie ja nie piję. Wieczorem trzymając piankę w ręce, bo obiecał że to jedyny środek p/w bólowy jak będzie przyjmował w ilości jeden no góra dwa ktoś podał mu 100 gram ten patrząc na naszą reakcję powiedział słowa które mi zapadły w pamięć dosyć mocno "a k..wa daj bo ja mam słabą silną wolę". Koniec końców był jak zwykle ponoć syty :)
Zdrowia dla Ciebie podlasiaku Miłej zabawy dla wszystkich |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |