![]() |
Wlozy mniejsze a później karter obspawa... :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli to co wziąłem za bieżnie łożyska to karter. Czyli w AT sie dziadkowym spodobem nie da. Ale sposób polecam na inne trudne przypadki.
|
Jak się bardzo chce to wytaczarka, potem wsadzić węższe łożysko, wykonać rowek pod seger, wcisnąć większy uszczelniacz.... i najlepiej obudzić się :)
|
Mocna lektura, mocna :D
|
Już bym złożył :)
|
Gratulacje dla fantastów. Tez sie dobrze ubawiłem. Czekam na kolejnego który powie, ze nie płaci mechanikom. On by wymienił to łożysko bez zdejmowania łańcucha i zębatki, przez tłumik długą pęsetą. Tylko musi kulki nad wymiarowe na tokarce wytoczyć ;)
|
To może poprosić ginekologa to wyciągnie to łożysko przez rurę wydechową i tylko tłumik będzie trzeba zdjąć ? A tak na poważnie to trzeba pomóc koledze .
|
Macie panowie rację a ja źle spojrzałem. Gdyby był tam seger i ten sam wymiar uszczelniacza to moja propozycja mogłaby sie na coś przydać. Dubel konkretnie wyjaśnił dlaczego się myliłem i wypadałoby poprosić moderatora o usuniecie mojego nic nie wynoszącego postu oraz kilku kolejnych również nie będących odpowiedzią na problem ktorego temat dotyczy...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |