![]() |
zapraszamy jak najbardziej .... miejsca starczy ... jak nie będziesz miał gdzie wstawić już namiotu to zawsze do kogoś się wprosisz.... każdemu już wieczorem jest wszystko jedno... czy jest sam czy w dubelku :haha2: ups... jak to zabrzmiało.... :D
jak ktoś chce się do nas wbić... a jest nowy... nie zna do nas trasy... niech pisze na priv.... :) Rumcajs... powiedz czy to jest Twoje prywatne zdjęcie co masz w avatarze ??? Bo ostatnio chyba prześwietlałam Twój profil niechcący na fb :) i widziałam tam tą fotkę oraz inne ciekawe z twoją twarzą :haha2: |
SOŁTYS ty zrobisz cytrynówkę ... a ja już mam :drif:.... nabiera MOCY !!! :haha2: plus co nieco z truskawek :) aby było zdrowo :haha2:
|
Witamin nigdy nie za dużo ! :D
|
Cytat:
|
hihi hahha No i ja będę na motowiosce już od wtorku jak co. I Diwerków się odwiedzi, będzie grubo.
|
2 Załącznik(ów)
Pierwsi łudstokowicze już obecni (kto znajdzie ?)
I nic poza tym się nie dzieje. |
Cytat:
|
a tu co tak cicho....
kto się deklaruje na mieszkanie - na łóżko małżeńskie ( 2 max 3 miejsca dla szczypiorów ) :haha2: narożnik dla 2 x narożnik 1 podłoga do woli :) u fritzla dowolna ilość :haha2: plus podwórko - dowolna ilość zastanawiam się czy kosić wam trawę... czy od % się sama wypali :) |
Mnie tylko ciekawi, jak wielkie zamieszanie będzie, po wprowadzeniu zakazu wjazdu na Woodstock samochodami :)
W tym roku jedynie na "pole Malinowskiego" będzie szło wjechać, ale to to się może szybko zapełnić (albo i nie). Tak ma to wyglądać http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files...mapa_teren.jpg Nawet toi camp wstrzymał rejestracje na parking, można tylko motocyklem. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |