![]() |
1 Załącznik(ów)
Wyjazd
|
Coś Ci się do kajaka przykleiło :)
|
|
czmychnęliśmy wcześniej z Gołębiem bo już nie daliśmy rady :) dzięki wszystkim za udane balety ...
|
Podlasiaki - debeściaki, "Czar Podlasia" - krzepi ale i osłabia.
Dziękuję uczestnikom a szczególnie gospodarzom za miłe przyjęcie i opiekę jaką mnie otoczyli. Jestem już w domu. Łatwo nie było ale się udało. Przepraszam jeszcze raz wszystkich, których uraziłem i dziękuję za mile spędzony czas. Lina w śmietanie i zrazy szefowej mógłbym jeść codziennie. Pozdrawiam |
Dotarłem i ja zmęczony i mokry ale szczęśliwy.
Dziękuję za super atmosferę, rozmowy po świt, super zabawę, wspólne biesiadowanie, na długo zostanie to w mojej pamięci, dawno się tak nie uśmiałem. Takie spotkanie daje dużo pozytywnej energii, a poznani ludzie są na żywo, a nie tylko z forum. Miło mi było gościć u Tolka i Agnieszki, za co Wam bardzo dziękuję. Było super i mam nadzieje że uda mi się jeszcze kiedyś wybrać ponownie na integrację w Płaskiej. Pozdrawiam i dziękuję. |
10 Załącznik(ów)
Parę fotek ;)
|
Zaznaczam, ze Pan Jacek raz wyniesiony powracal jak magnes, chlop nie do usuniecia..:)
Jeszcze mnie trzesie, wyplakalem sie ze smiechu. Bylo znow bogato. |
http://africatwin.com.pl/attachment....8&d=1471324578
Wojtek, zazdraszczam strasznie takiej kamery! Nawet krzesełko full profeska dla Pana rezysera! |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |