![]() |
Ola, Za Je Bis Te foty !! :drif::drif::drif:
|
Zajefajne to ma Twoja Dżastina, te to są "błotno - krzaczorowe ze żłobka". Z resztą - już niedługo będziemy mieć wszyscy jeszcze fajniejsze :) Szykuj sprzęta.
|
No foty jak foty, ale to co na nich wyprawiasz to 90% kolesi łącznie ze mną na tym forum pewnie nie wiem o co kaman w jeździe crosoowej. A że ktoś umie przejechać przez poligon 230kg AT to wiesz ;) Z wiatrem to i liście lecą :p
|
Ola! Jaki żłobek!? Ja się tam o Tobie opowieści nasłuchałam i wiem, że radzisz sobie baaardzo dobrze. Jakbyś mnie w akcji zobaczyła..... Jestem na etapie lat szczenięcych :):)!
Super foty!!! :):):) P |
eeeee...... to ja w takim razie siedzę jeszcze w łonie MATKI DZIDY ;)
|
Z tymi fotami to jest tak, że wszystko zależy od fotografa - zawsze da się coś dobrego wycisnąć, jak widać nawet "ze żłobka". Fajnie będzie jak w końcu uda nam się razem pośmigać na naszych krzaczorach. Jola Ty to masz super tereny do nauki, z resztą Ty BABA też. U nas troche płasko, choć na początek zupełnie wystarczy. Mi to się marzy tak nauczyć panować nad sprzętem, żeby móc bez nerwów po górach śmigać....
|
Praktyka praktyką a tutaj macie moim zdaniem bardzo dobre wskazówki dotyczące jazdy na motongu http://forum.motocyklistow.pl/SAMOUC...TY-t82690.html
Wątek pisany przez pana Krzysztofa Rokickiego, który jest instruktorem sportów motocyklowych. Sporo cennych rad nie tylko dla początkujących. Nie chodził link bo FM nie chodziło. Teraz działa. |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Aśka jeszcze nie założyła konta, ale ja nie mogę się pohamować, aby nie wrzucić jej nowego moto :)
Yamaha Tricker 2005, 520 km przebieg, kupiony w salonie w Polsce, jest jak nowy.... |
Śliczna! Gratulacje!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |