![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
To ja już nie mam pytań więcej w dniu dzisiejszym :dizzy:
|
Lista zamknięta.
Osoby które wcześniej zgłosiły chęć i wpłaciły zaliczkę potwierdziły wyjazd :Thumbs_Up: Zbiórka w godz. 7.00 - 8.00 rano w Krościenku w hoteliku przy rondzie. Spanie i kuszanie na Ukrainie zaklepane. Patryk, ponieważ busiarz wozi motocykle jak worki ziemniaków, ktore przywiązuje sznurkiem do snopowiązałki, niestety musisz się wpisać na nastepną edycję przeprawówki, która niebawem się odbędzie :) Tam już będzie transport Pendolino i noclegi w Grand Hotelu, gdzie śniadania do łóżka podają rozebrane halki:). |
Cytat:
Szkoda, następnym razem. Udanej zabawy życzę. |
Dawaj z tą druga osoba na Pohulankę.
Wiem, że to zupełnie inna impreza, ale znasz teren więc też będzie ciekawie. Poza tym co lepszy deszcz, śnieg czy nurkowanie :)? Ja wybieram.....:) |
jak tam obecnie na UA z naśnieżeniem stoków? Pytam bo jutro jadę. Zaczynam od Runej, przez Pikuja na Bożawę. Podejrzewam że na górze będzie śnieg, ciekawe czy do się przejechać .. ?
|
1 Załącznik(ów)
Jak juz przy tym nurkowaniu jesteśmy to było tak: mokra kładeczka, pod kątem, i nagle PLUUUSK i chłop z moto zniknął pod wodą na 3s! Ja płakałem ze śmiechu..:haha2::haha2::haha2:
Także deszcz czy śnieg mu nie straszny! ;P |
pokaż to kolejne, jak się cieszyłem jak odpaliła...
|
1 Załącznik(ów)
Proszę z tel wrzucone
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |