![]() |
Nie chce mi się szukać po danych... Myślę że kupisz JMT lion za około 300zl.
|
Cytat:
|
Ja kupiłem jmt za około 300zl. Działa, kręci jak motor postoi miesiąc to się rozładuje ale ładuje go 5min zwykłym prostownikiem i motor odpala. Mam go półtorej roku.
|
Cytat:
|
jmtz7s - kupiony 10 dni temu właśnie zdechł....
I jak tu jeździć Pani Premier?? Zabójca aku to huska te 450 na wytrysku, więc trochę prądu wymaga, choćby na wtrysk. O dziwo na 8 V pompka wtrysku potrafiła nabić ciśnienie wystarczające do odpalenia z kopniaka i tym sposobem nie przekraczając 50km/h dotarłem na bazę. Pytanko czy mogę oddać aku w ramach gwarancji i przy jej uznaniu podziękować za współpracę na rzecz zakupu czegoś markowszego?? Czy muszę się znów bujać z tym jmt ?? |
Widać jak ze wszystkimi chińczykami... Kupisz jeden egzemplarz i działa długo a inny tylko kilka dni.
|
Juz to pisalem w kilku miejscach - akumulatory dzis to zupelna loteria - dotyczy to rowniez produktow yuasy. Hgw co zakladac zeby przed np dluga podroza miec pewnosc ze nie nawali :(
|
Ja śmigam na kwasowych Bannerach puki co jest ok
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Wstaw shorai. Kupisz na ebay. Dostawca z UK.
Mam we wszystkich swoich moto Typ LFX14A2-BS12 14 Amp Hour, 210 Cold Cranking Amps. Ultra-light weight - 1.27 lb. Ultra-compact - 4.45â x 3.60â x 2.28â Polecam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |