![]() |
Ja chetnie dorzucę do zamówienia komplet śrubek , gdyż iż ponieważ zagubił mi się jeden zestawik
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Ja też bym potrzebował tylko 2x pokrętełka i śrubki..
Odebrał bym u kogoś z Wwa i dorzucił się do przesyłki... |
Jak ktoś ma problem z nakrętkami to szukać na allegro pod hasłem nakrętka młoteczkowa, wydaje mi się, że to to. Stosowane w konstrukcjach z profili alu.
A śruby szukamy na allegro, jako pokrętło gwiazdowe. Tylko trzeba podumać nad srednicą gwintu :) Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Ja byłbym chętny na batzena.
|
Mozna szukac na allegro, a od Wolfganga dostalem info na temat srubek.
Caly komplet srubka z podkladkami i nakretka rowkowa to 4 Eur w zaokragleniu. Do tego przesylka na caly swiat, 4 euro takze bez wzgledu na ilosc. Zamawiam szybko, wiec kto jest chetny to moze sie podlaczyc. Odbior osobisty w ok. Poznania lub przesylka dalej. Czekam do wieczora soboty 07.03.2020. zamawiam w niedziele Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |
Pany, odzew w sprawie zbiorczego zamówienia całego ustrojstwa był nienachalny więc pogrzebałem temat i zaopatrzyłem się w regulowanego Darkojaka - wypadam zatem z tematu. Gdyby się ktoś chciał podjąć koordynacji to mogę podesłać maila z wyceną którego dostałem od Wolfganga, żeby był jakiś punkt zaczepienia.
Sorry :-( |
Witam, ktoś ma na sprzedaż Batzena? Chętnie odkupię.
|
Mam, zapraszam na PW.
|
Witam,
Ja też chętnie bym zanabył. Ma ktoś na sprzedaż ? Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |