![]() |
Ciekaw był bym porównania z Tigerem dziesięć piećdziesiat :D
|
Tiger sport 1050 ? To chyba zupełnie inny motocykl. Raczej Tiger 1200 Explorer takich porównań jest dużo na YouTube i też go rozważałem ale ten gabarytowo jest chyba jeszcze większą krową. Swoją drogą nowe tigery 900 to już bardzo podobna półka co AT
|
Tak 1050 to nie ta liga.Też myślałem nad tigerem 1200 ale za bidny jestem na testy więc hądę wziołem.:D
|
Pewnie macie rację, lecz Tiger 1200 wizualnie kompletnie mi nie leży, a waży 270 kg. Tiger 1050 ma kolega i moto znane mi i też 3 garki dobrze robią zadymę, przy wadze 240 kg stąd pomysł na porównanie, a i motocykl bardziej wszechstronny niż 1200, moim zdaniem.
|
1 Załącznik(ów)
Tak się prezentuje.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...0e&oe=6097150F |
Dlaczego takie poważne miny?
Ja jak siedzę na mojej ATAS to zawsze mam banan do góry 😁 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Nie wiem o co chodzi ale zawsze na zdjęciach mam minę sr...go kota w pokrzywach. :haha2:
|
Bo zdjęcia duszę zabierają :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
to się nazywa powaga sytuacji ,
|
Chciałem zapytać o odczucia podczas zmiany biegów przez automat, czy przy wale napędowym zmiany biegów są bardziej odczuwalne, jak np. "delikatnie szarpnięcie" czy odbywa się to tak płynnie jak przy łańcuchu ? Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |