![]() |
5 Załącznik(ów)
Reasumując. Zdjęcia rudego u mnie
|
Co ona taka świecąca, może problemem jest to że za często ją myjesz, moja jeszcze zapyziała po jesieni:)
|
Cytat:
Generalnie te plamki widać przy świetle latarki. Przy świetle dziennym tego nie widać |
Jeszcze nie oglądałem swojej w snopie światła i pod mikroskopem, jak nie widać przy świetle dziennym to olewam, a nie mylę czasami jakąś pianą ultra zasadową?
|
Cytat:
W życiu. Myje muc off bike... albo samymi drogimi szamponami. |
Masakra, wstyd wizerunkowy jak cholera. To co, oni nie dali w ogóle żadnego zabezpieczenia tylko lakier od razu na stal? Tak się w każdym razie zachowuje. Szybciej ruda wychodzi niż byle jaka reperaturka na już.wcześniej rdzewiejącej blasze. Jak to będzie na większą skalę to pobije na głowę nowe Mercedesy po tym względem :)
Ciekawe jak na wyspach po 5 latach będzie wyglądać :D |
Ci co nie maja najwiecej narzekaja.Dubel,zauwaz ze NAT AS ma inny lakier na ramie.Wydaje mi sie ze grubszy.Pomacaj zanim rzucisz i odejdziesz.I nie sluchaj lamusow.. :lol8:
|
Myku: wiesz czy wydaje Ci sie?
|
Możliwe że nowa At Sa ma poprawioną ramę i inne mankamenty. Co kuźwa co z nami??? Czuje się trochę jak króliczek doświadczalny. Przetestowali na mnie co jest do dupy i poprawili w nowej At. :mad:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |