![]() |
Cytat:
|
Odezwę się Raf.
|
Cytat:
ta czerwona z foto to wersja S na zawieszeniu Öhlins. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Adagiio ,jak myślisz o sprzedaży swojej MTS to daj namiary foty itp. bo miałbym kupca. |
Nie myślałem nad sprzedażą, włożyłem trochę kasy w moto, rozrząd, opony, serwis przód/tył zawias, napęd, klocki, świece, filtry, olej. A z moimi przebiegami to wiele lat jazdy. Jest jeden motorek, który mnie jeszcze kręci Multi 1260 Enduro. Tylko że w obecnej sytuacji zero wydatków, bo nie wiem kiedy znów będę mógł pracować.
|
2 Załącznik(ów)
Wymiana filtra powietrza jest upierdliwą czynnością w MTS, trza pruć wszystko i mieć sucho w baku żeby się nie gimnastykować przy montażu. Następnym razem przy serwisie zaworów, będę profilaktycznie wymieniał filtr, żeby nie rozkręcać do tego całego moto. Dziś pojechałem na pierwszą od kilku miesięcy przejażdżkę na okoliczne winkle, zapominam jeździć po szosie.
|
Cytat:
Mnie na jesień czeka gruby serwis MTS:zawory,paski, filtr powietrza ,przepustnice itd...:mur: |
Ja robiłem wczoraj serwis, jedziemy za tydzień pojeździć po górkach w IT, w tym sezonie całe 480 km przejechałem. To straszne, nie sądziłem że przyjdą czasy, kiedy będę motorki w garażu omijał i wsiadał na rower :dizzy: .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |