Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Rosja oczami Rosjanki (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=36375)

ACUPS 31.01.2020 08:32

dzięki - jak będziesz znała termin spotkania w Krakowie to proszę daj znać

pozdrawiam Acups

Rychu72 31.01.2020 13:20

Pytanie
Czy mając e-wizę na obwód petersburski przekroczę granicę Rosja - Finlandia, czy muszę wrócić do Polski?
Jak tak to które przejścia są międzynarodowe?

jochen 31.01.2020 13:24

Cytat:

Napisał ACUPS (Post 667017)
dzięki - jak będziesz znała termin spotkania w Krakowie to proszę daj znać

pozdrawiam Acups

Spotkanie w Krakowie planujemy po zakończeniu małopolskich ferii, czyli pewnie w drugiej połowie lutego.

Bałtrok 01.02.2020 18:51

Fajnie dziś było w hali Gwardii 👍

Vladimir P 01.02.2020 22:38

Też byłem, uciołem sobie dłuższą pogawędkę z Katerina.
:Thumbs_Up:

Emek 03.02.2020 13:11

Cytat:

Napisał jochen (Post 667036)
Spotkanie w Krakowie planujemy po zakończeniu małopolskich ferii, czyli pewnie w drugiej połowie lutego.

Możesz coś przybliżyć? Generalnie planuje się stawić tylko druga połowa lutego to weekend 15-16 czy raczej kolejny? Dajta znaka.

Metel 03.02.2020 20:35

Chcę podziękować wszystkim, kto był w weekend na Hali Gwardii w Warszawie, za wsparcie, ciekawe biesiady i ciepłe słowa. Dziękuję również organizatorom ewentu za zaproszenie. Mam nadzieję, że mój udział pomógł im osiągnąć cel, a slajdowisko będzie skutkować urozmaicaniem i poszerzeniem geografii Waszych podróży.

wooocash 03.02.2020 21:59

Cytat:

Napisał Rychu72 (Post 667035)
Pytanie
Czy mając e-wizę na obwód petersburski przekroczę granicę Rosja - Finlandia, czy muszę wrócić do Polski?
Jak tak to które przejścia są międzynarodowe?

Przekroczysz bez problemu. Wszystkie trzy przejścia na granicy z Finlandią w okręgu są międzynarodowe(Torfianowka, Brusnicznoje, Swietogorsk)

przemo77390 04.02.2020 09:47

Cytat:

Napisał Metel (Post 667369)
Chcę podziękować wszystkim, kto był w weekend na Hali Gwardii w Warszawie, za wsparcie, ciekawe biesiady i ciepłe słowa. Dziękuję również organizatorom ewentu za zaproszenie. Mam nadzieję, że mój udział pomógł im osiągnąć cel, a slajdowisko będzie skutkować urozmaicaniem i poszerzeniem geografii Waszych podróży.

Ja ze swej strony, strony Fundacji i pozostałych organizatorów chcę podziękować serdecznie Katerinie za przybycie, za poświęcony czas za prelekcje i rozdawane smakołyki podczas wydarzenia i przede wszystkim zaufanie.

Również dziękuję za przybycie słuchaczom.

Także dziękuję serdecznie Katerinie za rozmowy pozakuluarowe i za rybę.

Już nie zaśmiecam wątku tylko śledzę go dalej :)

jochen 04.02.2020 13:59

Cytat:

Napisał Emek (Post 667328)
Możesz coś przybliżyć? Generalnie planuje się stawić tylko druga połowa lutego to weekend 15-16 czy raczej kolejny? Dajta znaka.

W sobotę po południu widzę się z Kateriną, ustalimy wtedy dokładny termin i dam znać. Spotkanie będzie w centrum Krakowa w hostelu Consigliera.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21.