![]() |
Cytat:
|
I to jest pomysł. Mam kolegę który jest tak uciśniony przez kobietę że tylko drastyczne metody pomogą.
|
Cytat:
|
Jak to jest TO co ostatnio to tak śmierć :)
|
chyba nici z imprezy..obostrzenia przedłuzono do 18 kwietnia...
|
Uwaga !
Piszę co następuje, rozmawiałem z Właścicielem pola, on jest na TAK, w końcu nie jest to żadna impreza i nie ma organizatora, ALE JEŻELI KTOŚ KTO SIĘ ZAPISAŁ I ZAPŁACIŁ, CHCE SIĘ WYCOFAĆ MA CZAS DO 09.04.2021 - jest gwarantowany zwrot kosztów w 100% wpłaty. Natomiast po tej dacie ta gwarancja znika. Rozumiem obawy kolegów liczę jedynie na uczciwe podejście do tematu, OSOBY które deklarowały chęć opłaty Na Miejscu też proszę o wypisanie się z Listy dzięki temu klarowna będzie ilość osób do wyżywienia. W razie pytań 602 7trzy9 sto37. |
Ja nie rezygnuje tylko bym nie chciał jechać 300km i żeby się okazało że pozamykane na cztery spusty
|
Cytat:
|
Już się martwiłem, jak coś nawołujemy się jak dziki radosnym chrząkaniem
|
UWAGA!!!!!!!!!
Po rozmowach z właścicielami pola patrząc na sytuację w kraju i panujące obostrzenia jesteśmy zmuszeni do odwołania Naszego Spotkania Wszystkie wpłaty zostaną odesłane do końca tygodnia, czekam na odpowiedź jak sytuacja z koszulkami i czy można się wycofać.... Jeżeli ktoś z Was ma zaplanowane wolne i chce się poszajać po Podlasiu to u Nas jest miejsce na namioty jaki na spanie pod dachem, nikt nie zostanie pominięty, Karakule 131 6zero2 739 sto37, proszę śmiało się odzywać i jeszcze raz Najmocniej Przepraszam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |