Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   XXIV Zlot ADV LISTA (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=39275)

Fizolof 10.04.2021 03:29

Cytat:

Napisał robertG7 (Post 728332)
Ja nie zapisywałem się, bo i tak nie mam czasu by jechać, ale dlaczego się wypisujecie? Zlot się odbędzie, więc w czym tkwi przyczyna? Dla kolegi pytam

Cóż... sytuacja epidemiczna w kraju nie jest za wesoła (wiem, że zdania co do panedmii są mocno podzielone ale ja pracuje na sorze i widzę co się dzieje we Wrocku, z pogodą też ciężko trafić a jednak z Wrocka kawałek jest (a w chwili obecnej zdrowie nie pozwala na tak dalekie podróże na moto w niskich temperaturach, no i trochę ludzi z którymi się chciałem spotakć się wykruszyło. Generalnie na chwilę obecną nie mówimy, że nie jedziemy, bo jest nawet plan podjechać w okolice Wawy z lawetą i dalej sobie polecieć na moto ale to generalnie decyzja zapadanie w czwartek i główym wyznacznikiem będzie pogoda, może być tak, że ruszymy na zlot i jednak stwierdzimy, że pojezdzimy po TET'cie bilżej domu

golab 10.04.2021 09:08

Lista z jedzeniem i zapisy na koszulki zostaje zamknięta.

kolek102 11.04.2021 00:59

Sorka Gołąb ,dopiero dorwałem się do kompa wykreśl mnie z paśnika tak będzie bezpiecznie . Jeżeli pogoda będzie daleko od OK nie pocisnę pincet w jedna stronę

TOMADYNA 11.04.2021 11:34

no pogoda, pogoda ..... ja mam 800km :at:

Jarek 13.04.2021 09:35

Elo - niestety, tzw "siłą wyższa" zmusza mnie do rezygnacji z wzięcia za udział w tym spotkaniu- dobrej imprezy życzę
pzdr

golab 13.04.2021 18:26

UWAGA!!!!!!!!!

Po rozmowach z właścicielami pola patrząc na sytuację w kraju i panujące obostrzenia jesteśmy zmuszeni do odwołania Naszego Spotkania :(

Wszystkie wpłaty zostaną odesłane do końca tygodnia, czekam na odpowiedź jak sytuacja z koszulkami i czy można się wycofać....

Jeżeli ktoś z Was ma zaplanowane wolne i chce się poszajać po Podlasiu to u Nas jest miejsce na namioty jaki na spanie pod dachem, nikt nie zostanie pominięty, Karakule 131 6zero2 739 sto37, proszę śmiało się odzywać i jeszcze raz Najmocniej Przepraszam

sudden 13.04.2021 18:29

koszulka Zlotu Który Się Nie Odbył to będzie Biały Kruk za parę lat. :)
Ja bym się nie wycofywał, a jak Wam zostanie bezpańska L-ka to biorę :)

Pirania 13.04.2021 18:49

Cytat:

Napisał golab (Post 729174)
UWAGA!!!!!!!!!.....................i jeszcze raz Najmocniej Przepraszam

Rozsądna decyzja... i w moim odczuciu to My Wszyscy powinniśmy Ci / Wam podziękować za troskę o nasze zdrowie...:Thumbs_Up:

Nadrobimy...nic się mnie martw!;)

golab 13.04.2021 18:54

Prośba

Jeżeli ktoś deklaruje chęć posiadania podkoszulki ze Zlotu który się nie dobył proszę TU zrobić listę i rozmiary, kolor tylko czarny jak w pierwszym wpisie.

Koszt 50 pln z wysyłką do paczkomatu.

dzięki

sudden 13.04.2021 18:57

Lista na koszulki ze Zlotu Który Się Nie Odbył:

1. sudden /rozm. L /1 szt./

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:15.