![]() |
Im więcej ludzi zgłosi naprawę gwarancyjną tym lepiej dla sprawy.
|
Cytat:
BTW ma ktoś info jak sytuacja wygląda w innych krajach? Jakieś forumowe wieści? pozdrawiam Marcin Jan |
1 Załącznik(ów)
Zobaczcie kto produkuje afrykowy telewizor :D
|
No to by się wydawało że jakieś doświadczenie mają. Pewnie specyfikacja przyszła z farbki taka że nie było wyjścia i cieli koszta
pozdrawiam Marcin Jan |
Cytat:
Może się ktoś wprost pochwalić jak honda rozwiązuje problem? Widać SN na unicie więc coś tam można by wydedukować ... wadliwa seria ? |
Cytat:
|
12k dla Ciebie jako klienta. Nie sadze zeby Honda kupowala to w cenie wyzszej niz polowa tej kwoty, wliczajac w to gruba marze samego producenta. A rzeczywisty koszt produkcji⌠moze 1/4 tej kwoty.
Garmina bym nie winil. Dostali pewnie wymagania i maksymalna cene za sztuke za ktora Honda kupi. Opracowali, ktos z Hondy to klepnal, i git. |
Syncronizator.. U mnie ekran został wymieniony rok temu, naczekałem się 5 tygodni na wymianę ze stojącym motocyklem w serwisie..
|
Witanko panowie u mnie po 3 miesiącach ekran ożył ale usunąłem fabryczna folie której wcześniej nie widziałem ,wpierw lagował ale z każdym dniem coraz lepiej i teraz już prawie normalnie śmiga.. może komuś też to pomorze ,przypominam aku miałem wyjęty na zimę a i garaż nie ogrzewany był... teraz google maps zdecydowanie łatwiej obsłużyć
|
Hmmm czyżby "klej" foli powodował lagi na ekranie.
pozdrawiam Marcin Jan |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |