![]() |
Cieszę się, że się Wam podoba! Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze nie raz dostarczyć Wam trochę rozrywki. Dzięki za każde dobre słowo!
|
Obejrzalem znowu, tym razem w towarzystwie. Podoba sie. Zazdroszcze talentu i umiejetnosci.
|
Ktoś już to chyba zwinnie zauważył. Nie opędzisz się od chętnych na wspólny wypad. Taka pamiątka to wiesz, extra sprawa... :)
|
Cytat:
|
Najlepsza scena jak żołnierze klony próbują cię dopaść na pustyni. Wymiękłem. Masz wielki talent.Nie wiem jak ci się udało nakręcić niektóre z ujęć, ale musiałeś poświęcić na to wiele czasu. Twoje filmy mnie totalnie zmiażdżyły. Natychmiast odpalam je ponownie.:):)
|
Cytat:
Niestety czasu nie miałem dużo więc starałem się kręcić wszystko na bieżąco. Miałem na szyi pod brodą taki mały aparacik Canon G9. Jak się coś działo to go włączałem niepostrzeżenie i często ludzie nawet nie wiedzieli, że nagrywam. Czasami korzystałem z niego stając na podnóżkach i filmując krajobrazy ;). Parę razy na pustyni zdarzyło mi się zostawić włączoną kamerę i przejechać ale potem z tego zrezygnowałem bo za długo musiałem jej szukać... |
:bow: WYPAS i się nie znudzi IMHO.
pozdrawiam, Karol |
:Thumbs_Up:
|
Track z gps'a dla zaiteresowanych: http://www.vidzeo.pl/gps/morocco.kmz
|
Piknie!! g
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |