![]() |
No to będziemy się widzieć na OSach, bo widzę że rozdzielone zostały Rally od ADV, Legends.
|
W piątek może uda mi się do was podjechać i popatrzyć na wariatów na Osach :at::at::at::at:
|
Jeżeli pojadę innym motocyklem niż na zgłoszeniu do ER24 to chyba nie będzie problemów?
Jadę I raz , więc zapisałem się do rally Academy, będzie możliwość przepisania się na miejscu do innej klasy, lub start np. w odcinkach nocnych? |
Chyba najlepiej napisać do organizatora
|
Logujesz się na swoim koncie i możesz wszystko edytować, motocykl, klasę w której startujesz itd
Wysłane z mojego ASUS_I006D przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Wczoraj spędziliśmy 2 godziny tłumacząc wojskowym, że jeden z uczestników przerejestrował motocykl i zmienił się numer rejestracyjny!!! Jedziesz motocyklem, którym się zapisywałeś i numerem rejestracyjnym, który podałeś przy zapisie. Jeżeli przyjedziesz innym motocyklem nie będziesz dopuszczony do rajdu!! Wczoraj nasza ekipa, która kończy oznaczanie trasy na poligonie było 3 krotnie legitymowana przez żandarmerię. Na poligon dotarła duża ilość wojsk sojuszniczych. Biorąc pod uwagę aktualną sytuacja za Wschodnią granicą wszyscy są w stanie najwyższej gotowości. Prośba, aby nie zawracać Tomkowi głowy, bo aktualnie dopinają wszystkie szczegóły przed rajdem. Czas na zamiany już minął. Widzimy się w bazie:) Dzięki. |
Tymczasem....
https://www.scigacz.pl/Honda,partner...,24,45170.html Pzdr Qter Wysłane z mojego RMX3241 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Dzwoniłem na teren ośrodka Gudowo, w hotelu wszystko maja zarezerwowane, miejsc kamperoaych też już nie ma, a pola namiotowego nie przewidują
Jakie macie propozycje na nocowanie? |
Dzwonić po agroturystyce w okolicy, "wolne pokoje" etc.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |