![]() |
20-22.05.2022 s.o.s.m.a.
Cytat:
Super. To w kontakcie! Jadę sama wiec chętnie się podłączę :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Hejka jednak Świętokrzyskie szutry w tym roku nie dla mnie ikserka popuściła gniazdko a że nie jestem bigamista więc nie ma czym.
|
Jakby ktoś się chciał wbijać na rajd ale nie może z powodu braku miejsc to proszę o pw do mnie.
|
"Osoby, które się zapisały na imprezę i chcą otrzymać tracka wcześniej proszone są o wysłanie maila na nasz adres admin@sosma.pl.
Mail musi się zgadzać z mailem w zgłoszeniu" |
Właśnie mi znajomy napisał, że tam w okolicy na przejeździe kolejowym kamery zainstalowali, więc jak jest STOP to trzeba się zatrzymać. Oba przejazdy są na drodze 755, jeden w Drygulcu, drugi przed wjazdem do Ożarowa.
|
Cytat:
Ale cenna inforacja dla tych, którzy jednak...;) |
Nie sądzisz to może regulamin przeczytaj będziesz wiedział :D. Za niezatrzymanie na stop na przejeździe jest bodaj 1500.
|
Jak Cię dorwią..;P Przy prawie 100tu chłopa to ciekaw żem jest statystyk. :D
|
Daj znaka jak się dowiesz co to kamera i jak działa. 😁
|
Ja wiem jak działa fotopulapka z lasu -bardzo szybko kiedyś jechaliśmy wzdłuż rzeki na trzy Moto (jeden z blachą) za tydzień miał doręczone wezwanie do nadleśnictwa -udalo się dostał pouczenie i mapkę z lokalizacją i gdzie nie wolno jeździć ale to zadkosc
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44. |