![]() |
Dobra, robiłem co mogłem i dałem z siebie 30%. Siwy coś dorzucił i coś się ulepiło. Ale faktycznie, jakoś mało materiału z tej edycji, ale złoty
Postaci z filmu są fikcyjne |
Sluza :Thumbs_Up::)
|
Cytat:
|
A przed wyjazdem mamusia mówiła: załóż synku dobre oponki...
Rajd żyje w nas. Zaczyna się już w tym zawołaniu : oby do wiosny! Najpierw jest wyczekiwanie na zaproszenie. Nie wiadomo gdzie i nie wiadomo kiedy. Potem jest zagadywanie przy każdym spotkaniu- jedziesz? Potem tylko zostaje rozwiązać rebus Śluzy i się jest! Integracja, rajdowanie... Rozstanie jak z bliskimi- czasem już przez warkot motoru słychać Wojtkowe pieszczotliwe "spierddalajcie!" i pa pa rączką na pożegnanie. Rajdowe koszulki w niedzielę czy do pracy przedłużają wspomnienia.. jak widzę żonę w podlaskiej koszulce to wiem, że ma dobry humor.. A Śluzy filmik utrwala to, co było najistotniejsze. Pokazany komuś "z zewnątrz" jest tak kosmicznie nierealny, że aż miło, że brało się w tym udział. Nieważne, że ten kozak w błocie to nie ja- cienki bolek. A to, co chcę tym wpisem wyrazić, to ta ulotna chwila, kiedy tak siedzieliśmy z Onufrym przy ognisku i pokazywałem mu zdjęcia z pierwszego rajdu, potem z 2010, potem z 11 aż padła bateria. Rajd żyje w nas. |
Film petarda!
|
żeby niektórzy mogli się bawić, niektórzy musieli tyrać ;-(
zazdraszczam i żałuję niecodziennego widoku , jak kobieta daje się prowadzić na sznurku ;-) Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |