![]() |
Przepraszam, ze sie wtracam. Przypominam, ze te cholerne szprychy sa rozne! Nie tylko przod i tyl, ale z samego tylu 3:
42611-MY1-405 szprychy A A9x177 strona lewa 42612-MY1-405 szprychy B A9x173 strona prawa zewnetrzna 42613-MY1-405 szprychy C A9x170 strona prawa wewnetrzna W sumie 4 rozne szprychy. Koniecznie z nyplami, bo one rzadko przezywaja uwalenie szprychy. Szczesliwie drogie nie sa. :) No i chyba najpancerniejsze on da planet! Powodziska! samul |
Cytat:
Dzięki Samul :) |
cenne info - zanotowałem
|
Ciekawe czy te B i C roznia sie tylko dlugoscia, bo jezeli tak to te krótsze można by olać :)
|
Cytat:
Lek może upośledzać sprawność psychofizyczną, dlatego w trakcie stosowania preparatu nie wolno prowadzić pojazdów mechanicznych ani wykonywać czynności precyzyjnych. |
Cytat:
|
Chomik, może już to widziałeś, ale wole zdublować niż nie dać tego
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=375721 |
Mamy jakiś Aptekarzy w rodzinie czarnuchów ???
Szukam leków na malarie (zapobiegawcze) : - Proguanil albo inaczej Paludrine - Arechin - albo Atokwon - hydroksy-1,3naftochinon inaczej ubichinon ten kto się zna (ja nie) to będzie wiedział o co lata :) A jak nic powyżej to Lariam..... (duże skutki uboczne i import zagraniczny proktycznie nie możliwe uzyskanie do końca wrześnie) A jak nic powyżej to niestety Malarone.... ale z duuuża zniżką....( strasznie drogi kuracja na głowę na okres wyprawy około 1500 zł) Może wyklaruje Malarone jest dwuskładnikowy i zajebiście drogi... i znalazłem na necie info, że ludzie kupują osobno te składniki pod postacią Proguanil albo inaczej Paludrine i do tego Atokwon lub tez Proguanil w konfiguracji z Arechinem... wiec teraz szukam.. może ktoś z podróżników ma doświadczenie... zakupy za granicą itp... Wiem, że można jeszcze doxycycline, mefloquine brać ale nie mam dokładnych info na ten temat.... |
Kolega, chyba dobry ;-), ma żonę z apteką, popytam co się da zrobić..
A ile tego trzeba ? dla 4 osób na 2 miechy ?? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |