![]() |
Cytat:
Cytat:
Dodam do świetnej relacji dwa krótkie spostrzeżenia. Jeśli chodzi o pojazdy w użytkowaniu codziennym to nie spotkamy tam już ład, kamazów czy włog. A trochę na to liczyłem. Jak bardzo? Otóż jeden raz który widzieliśmy normalnie w ruchu ale miejskim, a nie jako takim, pojazd rodem z ZSRR to w Rydze w takich okolicznościach https://photos.google.com/search/CgR...aeGjNZTY3Flq2W ;) A drugie to konieczność przeniesienia dźwigni ogrzewania gdzieś poza kontrole Asi ;) I tu oddam głos do studia. |
Prince ani film ani zdjęcia nie rabotają :)
|
4 Załącznik(ów)
Cytat:
I oczywiście wszystko na mojej głowie... Cytat:
No więc z ogrzewaniem chodziło o to, że toczyliśmy wieczną walkę o dźwigienkę. Maciek włączał z tajniaka, bo przecież co chwila moczył się gdzieś w jakiejś wodzie i jak ruszaliśmy w dalszą podróż to chciał siebie ogrzać, a gatki wysuszyć. Ja natomiast w pewnym momencie zaczynałam się zastanawiać dlaczego tak strasznie zaczyna mi się chcieć spać... I w ostatniej chwili zanim mi się oczy zamykały orientowałam się, że mam za ciepło i dlatego organizm uznaje, że pora na spanko. Więc wyłączałam. Bo chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że może i siedzenie w mokrych gatkach nie jest zbyt komfortowe, ale siedzenie w samochodzie z kierowczynią, która poszła spać, mogłoby tego dyskomfortu spowodować nieco więcej. A ostatnio Kaszlaczek budził miasto z Miasto Budzi Się :) Jak nie znacie akcji, to polecam gorąco. W zeszłym roku było też zamknięcie sezonu, więc w tym pewnie też będzie. Załącznik 149936 Załącznik 149937 Załącznik 149938 Załącznik 149939 |
:Thumbs_Up: Elegancko tak przytulnie jest w maluchu :)
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |