![]() |
eee tam. Jestem raczej fanem dobrych ciuchów. Słyszałem że te powyższe spodnie bardzo trudno porwać jest zarówno w terenie jak i przy szlifie asfaltowym ;)
a na rajd? hmmm....... zagadam z kołem gospodyń wiejskich czy zdążą z szydełkowaniem |
Fajna kurtka
|
Cytat:
|
Ogrzewane rękawice
Dziewczyny, :) na jesienne chłody ogrzewane rękawice, co o tym sądzicie? ;)
http://motocaina.pl/Ogrzewane_rekawi...06,6727,1.html |
ale bajer :)
tylko trzeba uważać, żeby się nie przegrzać, bo pot zaleje rękawice i wtedy mogą zamarznąć :) a na serio, to podobno w zimnice, super sprawdzają się rękawice z wkładką zrobioną z włosia wielbłąda. |
ciekawy wynalazek, ciekawy :D
mnie tylko zastanawia zasilanie: "Rękawice przyczepiane są do akumulatora motocykla" :dizzy: oj nie można zapomnieć o rozłączeniu się od akumulatora :D a jak jakaś gleba to co wtedy? :dizzy: Twój paten Megi fajny, rękawice z wkładką zrobioną z włosia wielbłąda, jak naprawdę zacznę marznąć to będę musiała wypróbować :D |
[quote=Ashanti;204865]Twój paten Megi fajny, rękawice z wkładką zrobioną z włosia wielbłąda, jak naprawdę zacznę marznąć to będę musiała wypróbować.
Aneczko, jak znajdziesz wielbłąda, to daj znać :), ja też marznąca jestem. |
2 Załącznik(ów)
Zima zimą, :Sarcastic: ale o nowym sezonie trzeba trochę pomyśleć :p i zacząć się przygotowywać ;)
Przecież na wiosnę trzeba coś nowego na moto sobie sprawić ;) (oprócz oczywiście nowego moto) :D a może tak nowe butki :p :D w takich to niezły lansik by był i kłopot ze wzrostem by znikł :D :haha2: Załącznik 27957 no a te to po prostu cudne :D i do wszystkiego pasują ;) Załącznik 27958 |
Te drugie do ślubu są zajebiaszcze, jakby tak się kiedyś udało... :drif: :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |