![]() |
Cytat:
|
A co ma sie w sklepie stresowac - potrenuje na zywca ;)
Jak z kuframi z Afryki i innymi klamotami... :) Zreszta sa sklepy gdzie nie ma za duzo miejsca... |
Dzięki ale niestety nie mam warunków podwórkowych :( Mam jeszcze trochę czasu więc pewnie wyśledzę gdzieś sklep gdzie mają ten namiot rozłożony albo skłonię ich do rozłożenia :)
|
w Sherpie na Żelaznej (koło Mennicy) bez problemu Ci rozłożą namioty Hannah, a np. w Horyzoncie przy placu Konstytucji - Fjordy:)
:blues: |
A na Grójeckiej w Sklepie Podróżnika (chyba tak się to nazywa) mają Marabuta, i zawsze było kilka modeli rozstawionych na trawnikach. Jadąc od Centrum sklep po prawej stronie jest, ale adresu nie pomnę już.
http://company.yellowpages.pl/Polska...842/index.html To to :) |
A potem wszyscy i tak kupią u psujących rynek allegrowiczów :D.
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 6238 Załącznik 6239 |
Hubert , na Modlińskiej w okolicach Mehoffera jest outlet Alpinusa- tam podobno wszystko jest i to troche taniej niż u innych :))
- ja sobie wziąłem/jak juz pisałem/ hannah covert z dwoma wejściami- wygląd super, po rozłożeniu też- nie wiem jak w użyciu /nie było okazji/- ale myślę , że będzie cool:))) |
Cytat:
Ostatnio jak kupowałem rollki miałem przyjemność z takim Panem, co mi wmawiał, że jemu się nie opłaca sprzedawać z niską marżą bo on sprzedaje 2 - 3 pary jednego modelu rocznie i marudził na allegro :mur:. No cóż. Pan z allegro sprzedał 2 pary jednego dnia. Jak ktoś liczy na frajera a nie liczy się z konkurencją to sam sobie pozamiatał :vis: |
No dobra namiot kupiony :) Oglądałem w Intersporcie jakiś namiot z zewnętrznym stelażem w tunelu i fajnie się to kurna rozkłada ale potem wyjąć te rurki to masakra ....
Stanęło więc na Hannah Troll 230. Pojechałem najpierw na Kaliską (BTW mają tam fajny sklep z mapami). Na ścianie wisiał rozłożony zwykły Troll i mogłem sobie obejrzeć jak jest skonstruowany i myślę że szybko go można rozłożyć mimo że ma stelaż wewnętrzny bo ma fajne patenty ... Jednak zwykły Troll byłby dla mnie za mały więc chciałem wziąć tą wersję przedłużaną - 230 cm :) Przy okazji chciałem też u nich kupić matę Therm-A-Rest ale Pan powiedział że więcej niż 5 % rabatu nie może mi dać więc grzecznie podziękowałem i pojechałem dalej ... W Sherpie na Żelaznej nie mają tego namiotu więc pojechałem na róg Batorego i Niepodległości. Tam bez żadnej dyskusji dostałem 10 % rabatu więc kupiłem namiot i matę u nich :) BTW jeśli chodzi o ceny na allegro to w tej chwili wszystkie Trolle 230 są w cenie katalogowej więc okazuje się że czasami taniej można coś kupić w sklepie tradycyjnym ... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |