![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Aluminiowa płyta pod silnik w takim moto to tak jak orurowania w nowych terenówkach typu landcruiser. Robienie na siłę wizerunku sprzętu terenowego w pojazdach które najlepiej żeby z asfaltu nie zjeżdżały. Podejrzewam że w teren bardziej sie nada r1 niż ta tenera.
|
Cytat:
|
W LC8 też nie ma ramy na dole, silnik ładnie podwieszony jest.
Osłona w LC8 jest częściowo z alu (główny płaszcz) i boczne plastiki - bardzo wytrzymałe |
Mi sie to moto bardzo podoba.Do turystyki jak sama nazwa mowi nada sie swietnie.Nie robcie z niego wscieklaka,bo nim nie jest i nie mial byc.Pare gadzetow od tjunerow i bedzie git.Jak dla mnie ladniejsze niz 12GSA
|
Cytat:
Na pewno ma świetne właściwości autostradowe, miejskie już mniej, szutrowe nikłe, leśne żadne.... |
12 gsa jest o 40 kg lżejszy
Porównanie raczej do 1150 gs Adventure czy Guzzi Stelvio. ładniejszy od stelvio jest :) Jeśli Honda coś robi i będzie również w wadze ciężkiej i "przyjaznej cenowo", to jeszcze jakiś czas na utrzymanie mam z tych drogich afryk po 4 czy 5 tys euro :D |
a na widok błota sama się przewraca na chłodnicę :D
|
Cytat:
|
Wydaje mi się że dobry plastik jest lepszy niż alu. W endurakach robi się plastikowe osłony silnika i dobrze to chroni, nie brzęczy i nie odkształca się. Mocne to jak cholera jest (przynajmniej w xr). Alu osłony to trochę taki gadżet poprawiający wygląd, bardziej kozacko wygląda.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |