![]() |
No z tą pogodą to jednak ostatnio trudno przewidzieć zatem co będzie to będzie.. wioskowe niech biorą filcy, miastowe gumiaki i niech przyjeżdżajo.
Wyjazd w sobotę o której ? zależy jak wstaniem... no trudno wyczuć.. ja np. przyzwyczajnony wstawać o 6 rano do dojenia, ale jak popijem to i do 10 można kimać. A właśnie przed sekundą widziałem pogodę w Panoramie i zapowiada się całkiem simpaticznie. |
Wszystkim przybywającym proponuje zaopatrzyć się w jakieś specyfiki przeciw komarom bo obrodziło to cholerstwo w rym roku i tnie niemiłosiernie.
|
Jak nie uda mi się dojechać w piątek to będę w sobotę o 10 w obozie. Poczeka brać na mnie i przed 10 nie wyjeżdża ;P
|
Cytat:
|
Cytat:
nie to żebym nie trafił ale doprezcyzuj w trosce o innych. kurna to już dziś...... |
He,he widziałem to wcześniej, na mój gust to w lewo...
do zobaczenia.. |
Ach jest rajd na otwarcie a będzie na zakończenie sezonu powtórka
|
bobo zadajesz retoryczne pytanie.
rajdy będą do końca świata czyli do 2012r. zbyszku mi też intuicja podpowiedziała żeby skręcać w lewo tam gdzie krzaki jakieś są tam są ludzie. jeszcze trzy lekcje i ........ |
Za mostkiem skręcić możemy tylko w lewo , bo w prawo drogi tam nie ma :)
|
Dziękujem wszystkiem które przyjechali, wódke pili i które w rajdzie Afryjkami i innemi statkami przez wioski i zagumieniami dzidowali. Heja.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |