![]() |
Cytat:
|
Tyle palił może to przez pompę paliwa a może bo rzadko schodził poniżej 6500 obr.
|
witaj,
ja sie pisze..przynajmniej taki mam plan. Szczegoly na priva. Tomasz:at: Cytat:
|
Ponieważ, jak już pisałem, moim zdaniem jazda na kołach w obie strony jest bez sensu, wciąż kombinuję co zrobić, żeby było ok. Dodam, że jazda z dużą ilością klamotów coraz mniej mnie kręci.
Przychodzi mi do głowy takie rozwiązanie. Zwąchać musi się kilka osób na motocyklach i jeden samochód w miarę terenowy. Powiedzmy, że w pierwszej ekipie jadą 4 osoby autem z 3 lub czterema motocyklami na lawecie. Jeżdżą sobie po Mongolii ile chcą po czym wracają do domku samolotem. W międzyczasie przylatuje druga ekipa i jeździ tymi samymi sprzętami i wraca z nimi do domu. Auto może sobie pojeździć też, drogi są przyzwoite. Ale może też zostać na granicy, to jest do załatwienia. Przy takim układzie każdej ekipie potrzeba 4 lub w w ostateczności 3 tygodnie urlopu. Kto chce mieć przygodę "życia" może w jedną stronę jechać na moto. Gwarantuję mu, że w jedną stronę mu wystarczy :) Ma to jakiś sens, czy to tylko wypity alkohol? |
Jak już ustalicie kiedy jedzieta, do dajta znać to powgrywam wam moja nową mapke magnoli do gremlinów :D :dizzy:
|
Cytat:
|
No tak, wtedy warto pomyśleć o endurzeniu a nie nudnym przejeździe.
Owszem, ciężko by to wszystko dograć, bo i ludzi i sprzętu trzeba w miarę tym samym terminie. Chociaż było by gdzie zostawić sprzęt w Mongolii. Patrząc optymistycznie, to mam dwa motocykle a po głowie chodzi mi autko terenowe :) |
Cytat:
|
Może byłbym zainteresowany takim wyjazdem
Można to też inaczej zorganizować - trochę więcej kombinowania ale nie trzeba się telepać w samochodzie - tzn pasażerowie nie muszą Najlepiej jak by się znalazła powiedzmy 6 osobowa ekipa Bo jeżeli z jazdą w samochodzie to max 4 osoby - jako pasażerowie |
Lepi, dobrze kombinujesz
tylko obawiam się że cięzko bedzie zorganizować to Bede podglądał temat, może bym sie skusił tylko u mnie 3 tygodnie urlopu to max, mało casu kruca bomba. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |