![]() |
Tak więc... mam ceny. Dla ostatniej listy, odpowiednio,ułożone symbolami:
1245D -405zł 1245L - 410zł 1245V - 430zł 1245T - 430zł 1245O - 470zł niestety tutaj cena taka jak w Niemczech. 1132U - 369zł 1384U - 412zł 1245U - 410zł 1245G i 1245M jeszcze nie mam ceny. przesyłka 19zł kurierem na adres, oczywiście na wszystko paragon lub FV. Podaje ceny dla obecnej ilość, mogą one spaść jeśli zmobilizujemy kolegów i koleżanki i ilość zamówienia się zwiększy. Chciałem podkreślić, że dostajemy wysyłkę z Polski, gwarancję i potwierdzenie zakupu. Dodatkowo wspieramy rodzime sklepy ;) Pomyślmy przez weekend i damy znać jakie są nasze decyzje. Chociaż ja swoją już podjąłem :Thumbs_Up: |
1245O - 470zł niestety tutaj cena taka jak w Niemczech.
Wiedziałem że tak będzie...:mur: dla mnie nawet w Polsce ceny światowe:haha2:przesyłka pobraniowa, czy wpłata na konto ?? |
A co z tym modelem: 1245C
|
A mnie by interesował mapnik ewentualnie, ale jaka byłaby cena z wysyłką?
Ref. 5806 C. |
Czy to ostateczne ceny za taką ilość ?
|
cały czas interesuje mnie Ref : 1549B do xl700. Coś wiadomo o cenie takowego?
|
Cytat:
najlepiej, najszybciej i teges będzie na konto. Podejmujemy współpracę z porządnym sklepem. Biorę sprawy organizacyjne na siebie. Chcę i zależy mi an tym, żeby wszystko się udało. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
No to podawaj konto i do roboty...:)
|
1245V złoto -czarny - 430zł plus przesyłka i mam?,czy zależy od ilości zdecydowanych ?
|
Kuba. ;) szacun. Masz u mnie flachę ja cholera!!! Ja chciałem dobrze a wyszło jak zwykle i nakombinowałem się jak głupi a i tak ceny wyższe... ale tak to pewnie jest jak się stara "osoba prywatna bewz odpowiednich znajomości". Także z góry wszystkich przepraszam że tak wyszło z mojej strony i dziękuję Kubie że załatwił tak zajebiście ;) aczkolwiek oficjalnie podziękuję po zapięciu bagstera na baku królowej :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |