![]() |
Panie Roberto, relację pisać czas zacząć :)
|
Tak... chyba powinienem jakoś ten wyjazd podsumować i obalić wszystkie mity o niebezpieczeństwie takiej wycieczki. Teraz już wiem, że można tam pojechać samemu i szczęśliwie wrócić do domu.
Nie zachorować (na nic się nie zaszczepiłem), nie mieć awarii, nie złapać kapcia, nie zapłacić mandatu i nie dać łapówki. Za to można poznać wspaniałych ludzi i przeżyć chwile warte wszystkie pieniądze. Znaleźć się w sytuacjach które w Europie raczej się nie zdarzą i po wszystkim być już trochę kim innym. Jeśli oczywiście jedziesz bez napinki. Ale na razie jestem na etapie przeglądania materiału filmowego, a jest tego trochę czyli ok. 200 giga. Więc musi to chwilę potrwać... ale dywan jest ze mną i gdy sobie na niego popatrzę to od razu tam wracam |
No to Robercie wracaj "Tam" jak najczęściej a z nami podziel się wrażeniami- proszę.
Pozdrawiam |
Cytat:
Z niecierpliwością czekam na relację. Swoją drogą to kawał Świata jak na 48dni. I to w dodatku bez ciśnienia ! Zazdroszczę kolego, jak ja CI zazdroszczę ! |
Cytat:
Gratulacje udanej wyprawy |
Cytat:
W sumie ja też swój komputer reperuje sam, jak coś się dzieje. Wyłącz-włącz na razie działa :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |