![]() |
Olek wlasnie dotarł do Czity, wiec zabierze czesc swojego bagazu który pozostawilismy jadac na magadan oraz załozy opony które równiez pozostawił w Czicie.
Wczoraj Olek spotkał Amerykanca który na Harleyu jechał na MAGADAN. |
Chyba spotkaliśmy tego samego Amerykańca pod Novosybirskiem ok 3 tyg temu. Gościu najwyraźniej się nie śpieszył. Podróżuje w starym dobrym stylu. Gratów niewiele, na sobie skórzana kurteczka i dżinsy. Poprzerabiany Harley Sportster z lampami jak na Baja 1000. Żadnych opon, ani nic z tych rzeczy. Miało się wrażenie, że jak mu nie odpowiada pogoda to po prostu nie jedzie dalej. Mówił, że objechał już Glob trzy razy. Zapraszał do swojegu kampu dla bikersów w Bułgarii. Miło wiedzieć, że prze do przodu.
|
Cytat:
Doug, kolo robi juz nie pierwsza rundke, poprzednia byla na starym indianie -ma koles jaja i fundusze na wyjazd. Tu temat o obecnej podrozy: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=681994 |
Olek dotarł dzis do Ułan Ude, wszystko u niego ok nie ma zadnych problemów oby tak dalej, spotkał sie po drodze z Pawłem (monahem) który jedzie na elektrze do Władywostoku jedzie z kolega który jedzie choperem szerokosci dla nich.
|
POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z ULAN UDE. Drogi juz dobre, pogoda niech bedzie jaka tam ma byc, jest asfalt i lepiej lub gorzej daje rade:))))). Zrobilem se dzien przerwy bo jakos zmeczony bylem . Jutro z rana lece do Irkucka, a potem dalej. Jak wroce bedzie relacja ze zdjciami. Nick mia byc lsbadventure, ale sie pomylilem. Zmienie jak wroce. Co do Douga- przekoles. Tak powinien byc spakowany na wyprawe kazdy, bez zbednych badziewi, ktore ja targam ze soba. Jeszcze raz pozdro. Trzymajta kciuki. I JEST FAJNIE!!!:)))))
|
1 Załącznik(ów)
dokładnie jak napisał PiotrW
|
Czy są jakieś wieści o Tomku z Tychów? Nic nie piszecie...
|
hmm wyjechało trzech ...wrócili(wracają) osobno:( proszę o więcej info:)
|
Wyjechał Damian Olek i Włodek , żaden Tomek do nich nie dołączył.Z tego co wiem to miał jechać ale nie pojechał.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |