![]() |
Cytat:
Możecie już nie pisać, miejsce szybko zeszło :) Przykro mi, że Was nie zobaczę. pozdr, laska |
laska: OK, czekam na kontakt wieczorem.
A w kwestii zlotu chciałbym zgłosić propozycję założenia małego klubu dyskusyjnego na temat motania zawieszenia. Chętnie bym coś zobaczył i pogadał na ten temat. Czy jakiś matacz-zawieszeń mógłby się udzielić w tej kwestii? No oczywiście w przerwie między kiełbasą, a czymś mocniejszym .... |
Hej!
Niestety pojadę tylko sam, więc muszę zrezygnować z 1 opłaconego miejsca w opcji A. Kontakt na priv lub tel z Afrimapy. |
Na bezczelnego :) Jak ktos chce jeszcze zrezygnować to będe wdzieczny za przekazanie miejsca - oczywiscie kasa:P
|
Przechwyciłem miejsce Tuhajbeja... Za co jestem wdzięczny i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
|
Cytat:
|
Czekam na wiadomość od Yenn, jak będę coś wiedział się odezwę.
pozdr, laska |
Cytat:
ok, na to wszyscy czekamy :) |
No i wychodzi że wszyscy czekają na kobitkę ;)
To ja czekam na rozwiązanie.... ale z tego co wiem to sporo chętnych. |
Bierzcie
|
kobita wymiękła ;)
|
Po konsultacji z Laską robimy tak:
opcja B od Laski bierze Thorgal77 opcja A od yonka bierze paku >>> Pozostaje opcja C od paku do wzięcia zapraszam <<< PS. 1. Yonek dawaj konto do mnie no priva i kwote 2. Thorgal odezwij się do Laski. |
Thorgal to miejsce to B - mam nadzieję, że to nie problem.
pozdr, laska |
Juz poprawiłem sorki ....
|
bo się zawezmę i przyjadę ...choćby pod namiot:haha2:
|
c'mon :p
|
Yennefer na pewno nie dasz rady :)
|
To teraz mam dwa miejsca (mam nadzieje ze nie na długo), ale jakby co to w drugim łożu będzie spać KRÓLOWA :D
|
paku trzymaj te miejsca bo widzę światło w tunelu...jeszcze chwilkę cierpliwości..tak ładnie prosicie
|
Cytat:
Ach te kobiety .... |
paku wiesz jak to jest z kobietami teraz mówi trzymaj mi a później nie dotykaj ;)
|
Cytat:
to jaka opcja wolna? |
Hey jak by komu się plany zmieniły i miał miejscówę do odstąpienia ( ocz za opł. ) to ja być zainteresowany :) Bezczelnie tak :)
|
Wolne jest jedno miejsce w opcji C.
Yennefer po raz drugi jest pierwsza Mrwa22 na miejscu 2. Yennefer masz czas do jutra do 10:00, potem bierze Mrwa22. |
wpłata
Cytat:
Dzięki gawrys, kasa dotarła i chłopaki zostali poinformowani. |
Ja też jestem zainteresowany, są jeszcze jakieś opcje czy z kwitkiem pod bramą ośrodka?
|
zgarniam opcję C od paku...:D
przykro mi Mrwa22 |
Cytat:
|
|
pewnie taak, choć w takim tłumie można kogoś przeoczyć:haha2:
|
Ośrodek jest w lesie...korony drzew zasłaniają dosłownie wszystko - pełny kamuflaż :)
To jest dokładnie to miejsce...widać nawet boisko lekko niżej na lewo !!! Dozo Bambusy R |
Po zapoznaniu się z charakterystyką terenu zlotu , mam pytanie do organizatorów , czy można przywieźć psa że sobą ?
PozdrawiaM |
glupie pytanie
w opcji domkowej - oczywiscie pościel jest? czy mamy brac spiwory? |
Pościel jest w każdej opcji prócz D - my na wszelki wypadek zabieramy też śpiworki.....pamiętajcie o ręcznikach bo tych nie ma na wyposażeniu :)
|
Jedno miejsce do odstapienia, czy jest chętny?
|
Mcha22 szukał, podeśle Ci do niego numer.
|
ja bym poprosił tą miejscówkę proszę o nr tel na priv:bow:
|
Cytat:
Kolejka jest ... |
Cytat:
ps.mam nadzieje że nie będzie za zimno w namiocie :vis: |
Cytat:
Jak się chłopaki nie dogadają to będziesz miął to miejsce ... |
Ok Ok będzie pan zadowolony mam nadzieje że jutro się spotkamy i po mały kieliszku cytrynówki golniemy :)
|
Jam miejsce namiotowe, może chce się ktos zamienić na kawałek dachu?? :D
|
Franz odda swoją miejscówkę w opcji C - gadajcie z nim w tej kwestii (w finansach również) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
a co na miejscu z identyfikatorami ja biore wjazd od Laski ( jego lub jej :D ) i bede miał jego/ jej ksywe czy mam se nalepke zrobic ze swojąksywą ? :haha2:
|
Się zdaża :)
Cytat:
Do miłego w Białej :) |
Cytat:
Mam ten sam problem będę robił za kobitę Yonka :) |
a ja za ciebie Paku :haha2:
|
W przyszłym roku, od razu wykupie 20 miejscówek ....... bilecik dla Szanownego Pana? Pinćset na polu, tysiak pod dachem ;) :lol8:
|
z przyczyn niezależnych mam do odpalenia 2 miejsca w domku A zainteresowanych proszę o wiadomość na priv.
|
W związku z przejęciem miejsc od MarcinaSF, posiadam wolne 2 miejsca wariant C. pozdrawiam
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |