![]() |
A Borysowy podjazd o własnych siłach zrobiony?
|
Jesli z Mizgiriii dojechali do Wołowca to podjazd musieli zrobic...
https://www.youtube.com/watch?v=q1k1cB49z2Q Fragment jest tutaj.... |
Cytat:
|
widocznie pomyliłeś trasy
ślady były jak rów |
siemiek na Stocha na pewno nie wjechaliście - tam byliśmy tylko my - trawers był nieprzejezdny i przejechaliśmy granią na której nie było ani jednego śladu bieżnika opon - byliśmy tam około 19-tej - najpierw zrobiliśmy Czarną Repę a później Borżawę - musieliście na górze za bazą radarową skręcić w lewo?
Wieczorem dodam zdjęcia - było ostro |
Wrzucajcie proszę nawet niezmontowane filmiki na Youtuba, najlepiej prosto z karty. Jeżeli nie macie nic przeciwko, to ja je bym wszystkie pościągał i zmontował coś ogólnego.
Oczywiście wyślijcie mi linki, jeżeli filmiki nie będą publiczne. |
Dakarowcy zrobili Borzawe bez Stoja. Z Mizgiri/Polanskoje ten podjazd pierwszy i drugi wklejony przez Borysa...potem grzbietem na meteo i do Wołowca
|
Cytat:
wytapatalkowano |
Z tego co wiem to nie do końca o własnych siłach lekkie podjechały, to raz :P a dwa zakład brzmiał "lekkie po deszczu o własnych siłach, ciężkie bez deszczu o własnych siłach" deszcz tego dnia nie padał :).
Ale nadal zakład aktualny :) Przyznać się kto próbował podjechać (widziałem że kilka załóg próbowało i stanęło przed wyborem czy lekko w prawo czy mniej lekko w lewo:) z osobników które mi groziły że dadzą radę ? :) |
p.s. Rojek nie wkleił swojej produkcji z naszego wyjazdu :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |