![]() |
Cytat:
Z racji tego iż czekam na swoją 300L i jest to moje pierwsze, nowe moto z salonu chciałbym się zapytać szanownych forumowiczów na co można/trzeba zwrócić uwagę przy odbiorze takiego motocykla z salonu np. jaki jest przebieg na liczniku: 0 km czy 2 km czy 5 km. Czy cokolwiek innego na co warto zwrócić uwagę. Za wszelkie sugestie będę wdzięczny. |
Cytat:
Dla pewności możesz sprawdzić: 1. Poziom oleju, poziom płynu chłodzącego - warto sprawdzić czy jakiś praktykant w serwisie pilnował ilości. 2. Przykręcenie kierownicy i osprzętu chociaż sam pewnie będziesz sobie to regulować pod siebie. 3. Czy piasty są dokręcone prosto i nie ma bicia na kołach Przy takim osiołku jak CRF300L to raczej wszystko. |
Czy są dołączone wszystkie akcesoria wymienione w instrukcji obsługi, takie jak narzędziówka, jakieś "master" kluczyki.
|
Cytat:
IMO: sprawdzić papiery. Niby numery są wydrukowane na naklejkach i nikt nic nie przepisuje ręcznie, ale warto sprawdzić. Miałem w rodzinie przypadek (tata), gdy przy sprzedaży auta okazało się że numery VIN nie zgadzają się z rzeczywistością :dizzy: Auto nowe, z salonu, itd. Importer odkręcał temat, było trochę zabawy z Wydziałem Komunikacji :mur: |
Właśnie dzwoniłem do salonu Hondy, bo jutro miałem mieć odbiór mojej zabawki. Niestety termin przesunął się o 2 tygodnie :mur:
|
Cytat:
Do 300L znalazłem tylko ogólną instrukcję obsługi. Czy jest szansa, że do 300L też coś takiego jest? |
Info z dziś: w Toruniu mają dostępne 3setki.....
|
Cytat:
|
Info nieprawdziwe 😊
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Witam wszystkich. Byłem dziś oglądać w jednym z salonów 300-etke. Okazało się że jest dostępny motocykl ale rocznik 2020 grudzień cena 23300 zł. Zarezerwowałem. Nie wiem czy warto brać czy lepiej 2021 ale niestety nigdzie nie ma na teraz ?? W sumie oszczędność to tylko 900 zł ale motocykl od ręki. Trochę dziwne, że połowa sierpnia a oni mają rocznik 2020 dostępny. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne chociaż jak usiadłem na CRF-kę ( 85 kg ) to tylny zawias mocno się ugiął czy to normalne, że jest tak miękki tył tego motocykla?? W ten sposób kanapa się obniżyła a mam 188 cm wzrostu i już było średnio wygodnie. Na Rally siedziało się dużo wygodniej ale tam jest wyżej siedzenie.
Mam do myślenia teraz he...he. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |