![]() |
Nie sadzę że będzie kolejna edycja . Szczególnie po akcji z imprezą na 10 lat forum , zapomnieliście o oskarżeniach w naszym kierunku ? Myślisz że to dopinguje do działań jak ktoś podejrzewa Cię że pijesz za kasę ze składek , lub organizujesz imprezy żeby przyciąć na kolegach z forum kasiorę !
Czasy się zmieniają , ale jeszcze bardziej zmieniają się ludzie i kolejny raz dochodzisz do wniosku ze nie warto poświęcać na takie akcje czasu i spalać niepotrzebnie energii . Jak myślicie dlaczego od kilku lat nikt nie podejmuje się organizacji zakończenia i rozpoczęcia sezonu ? |
Ponieważ dla niektórych ważniejsze były fajerwerki :mur:.
A jak za dużo kasy w budżecie to można je przeznaczyć na forumowiczów. W jakiejkolwiek formie np. na dofinansowanie rozpoczęcia i zakończenia sezonu. Wystarczy liczyć się z opinią większości, a nie sobie robić zamachy stanu i wrzucić wszystkich do jednego kosza. I obraza majestatu. |
Rozumiem Adagiio :( szkoda przegapiłem coś ważnego znowu !
|
Cytat:
|
Ja na szuter to mogę pojechać w każdej formie i obiecuję nie narzekać.
|
Trele morele...Szuter party będzie , może się tylko będzie nazywać inaczej. Puszek z Mirmiłem zrobią imprezę po kosztach. Trasy już sa przygotowane. Noclegi ewentualnie miejsca noclegowe również. Czy w namiotach czy w agroturystykach jeszcze zobaczymy. Idea nie umiera.
|
Cytat:
|
:D no i git
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |