Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szuter party III PL-UA-SK-PL (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8590)

Adagiio 31.01.2015 09:04

Nie sadzę że będzie kolejna edycja . Szczególnie po akcji z imprezą na 10 lat forum , zapomnieliście o oskarżeniach w naszym kierunku ? Myślisz że to dopinguje do działań jak ktoś podejrzewa Cię że pijesz za kasę ze składek , lub organizujesz imprezy żeby przyciąć na kolegach z forum kasiorę !
Czasy się zmieniają , ale jeszcze bardziej zmieniają się ludzie i kolejny raz dochodzisz do wniosku ze nie warto poświęcać na takie akcje czasu i spalać niepotrzebnie energii .
Jak myślicie dlaczego od kilku lat nikt nie podejmuje się organizacji zakończenia i rozpoczęcia sezonu ?

wojtekm72 31.01.2015 11:24

Ponieważ dla niektórych ważniejsze były fajerwerki :mur:.
A jak za dużo kasy w budżecie to można je przeznaczyć na forumowiczów.
W jakiejkolwiek formie np. na dofinansowanie rozpoczęcia i zakończenia sezonu.
Wystarczy liczyć się z opinią większości, a nie sobie robić zamachy stanu i wrzucić wszystkich do jednego kosza.
I obraza majestatu.

Brambi 31.01.2015 13:43

Rozumiem Adagiio :( szkoda przegapiłem coś ważnego znowu !

DRAGON76 31.01.2015 15:16

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 414920)
Nie sadzę że będzie kolejna edycja . Szczególnie po akcji z imprezą na 10 lat forum , zapomnieliście o oskarżeniach w naszym kierunku ? Myślisz że to dopinguje do działań jak ktoś podejrzewa Cię że pijesz za kasę ze składek , lub organizujesz imprezy żeby przyciąć na kolegach z forum kasiorę !
Czasy się zmieniają , ale jeszcze bardziej zmieniają się ludzie i kolejny raz dochodzisz do wniosku ze nie warto poświęcać na takie akcje czasu i spalać niepotrzebnie energii .
Jak myślicie dlaczego od kilku lat nikt nie podejmuje się organizacji zakończenia i rozpoczęcia sezonu ?

Wszyscy by chcieli , organizacja to ogromne wyzwanie popieram wpis kolegi też się naciolem a to nie nastraja , najlepsza forma to data i kto może daje na koło i na miejscu się łapie to co jest .

sebazaz 31.01.2015 16:22

Ja na szuter to mogę pojechać w każdej formie i obiecuję nie narzekać.

puszek 02.02.2015 14:23

Trele morele...Szuter party będzie , może się tylko będzie nazywać inaczej. Puszek z Mirmiłem zrobią imprezę po kosztach. Trasy już sa przygotowane. Noclegi ewentualnie miejsca noclegowe również. Czy w namiotach czy w agroturystykach jeszcze zobaczymy. Idea nie umiera.

Patiomkin 02.02.2015 14:36

Cytat:

Napisał puszek (Post 415276)
Trele morele...Szuter party będzie , może się tylko będzie nazywać inaczej. Puszek z Mirmiłem zrobią imprezę po kosztach. Trasy już sa przygotowane. Noclegi ewentualnie miejsca noclegowe również. Czy w namiotach czy w agroturystykach jeszcze zobaczymy. Idea nie umiera.

:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

bicio 02.02.2015 14:47

:D no i git

Adagiio 02.02.2015 15:04

Cytat:

Fajnie , organizujcie .

Tomek 02.02.2015 15:04

Cytat:

I o to chodzi! :) Lubie to! :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27.