![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
Jakiś taki jamnikowaty mi się wydaje... |
Jestem strasznie ciekaw silnika jak chodzi..nie wiem czy są jazdy próbne duke, szukam.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro -- Jarek Ps. Jak będzie zawiasowo taki sam lub lepszy od LC4 ADV, to ..... :) |
Cytat:
Lubię takie złomki "z pazurem".. Ostatnio kumpel na UA przeleciał się moja 450tka, świeża.., SEX ALL DAYS i miał kleksa! Do dziś nie wiem czy że strachu czy z radości..:haha2: Chyba to pierwsze raczej.. :p Jazdy probne udało mi się znaleźć na 1290 i tyle..:mur: |
Cytat:
Subiektywnym zdaniem zapierdalalo to lepiej dużo lepiej niż NAT, tyle że owiewki brak i zerowa ochrona przed wiatrem co może potegowac wrażenia. Bynajmniej rwalo się to strasznie do przodu , silnik lekki wręcz filigramowy i kompletnie bez wibracji. |
No raczej Duke waży 174kg
|
Cytat:
Ostatnio porównałem Przyjacielowi NAT do KTMa.. To jak by porównać kobiety..50tka co robi pyszne pierogi ruskie i tyle..SEX PO BOZEMU tylko po ciemku, bo fałdy po pierogach są..:p KTM to.. krzycząca 30tka, która wie co lubi.. wie co Ty lubisz..i jazda na maxa jest przez cały weekend!!! I co z tego że Cię "zdradzi.".?! I tak byś więcej nie dał rady!:p:p:p Poszukam jutro jazd w PL/SK.. |
Przykre jest to że niektórzy swoje niepowodzenia seksualne muszą reperować motocyklem. Inni mogą rozkoszować się jazdą dla złagodzenia emocji które wynoszą z sypialni.
|
Cytat:
|
Jak dzieci :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dubel coś pisał że wazelina uszczelnia się airbox... widać w przypadku Kateemiarzy ma więcej zastosowań:haha2:
|
Eee... tam. Jurny w łóżku, jurny na drodze.
|
Kakoj do jezdy takoj piezdy!!! Nie, Pirania?!
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Duka 790 wcześniej pisałem, że miałem okazję tym polatać i silnik to totalna rzeźnia. Chodzi nawet ładnie jak na KTMa :D |
http://www.advpulse.com/adv-bikes/kt...re-r-revealed/
Troszkę, na prawdę ociupinkę szczegółów zdradzili. |
KTM zrobił film dla tych, którym się akurat zepsuł ktm. Trzeba się ubrać siąśc w garażu i wyobrażać sobie jak się zapierdala w oczekiwaniu na części albo cud, że może jednak odpali;) |
|
Cytat:
https://www.motorcyclenews.com/news/...0-adventure-r/ |
testowałem dzisiaj chwilę ktma 1290S i się bardzo rozczarowałem,
brzęczło coś przy schodzeniu z gazu, jakby nie dokręcoene. Ale podobno to jakiś zawór. Szyba choć regulowana prawie nic nie dawała, wiało wprost mi na kask. Zawieszenie nawet dość dobre. Ogólnie jakość taka coś jak BMW, nie powala. Ponad 70tys na pewno bym nie dał za ten motur. |
Nie wiem czy już ktoś wrzucił. Jeśli nie, to Chris na żywo, na adv790, aczkolwiek, jak sam mówi - na prototypie.
https://youtu.be/-A0P-4tHX4A |
|
Obłędny....!!! Mediolan 2019r.będzie wystawiony i potem już do sprzedaży dla Plebsu..;)
|
Witam
Ciekawym czy da się wywalic to "protekszyn". Szanse w głębokich kolejnych, wąskich holwegach i miedzy wiekszymi kamulami by wzrosły. Pozdr rr P.S. tak wiem to tzw ADV a nie lotek terenowy, ale ludzie czasem nie rozróżniają a albo nie chcą rozróżniać. |
Na czym ma polegać zajebistość tego ?
|
te dolne bumpery,fuel tanki wyglądają trochę jak cyce w gs :dizzy:
|
Cytat:
|
w nat też są
|
Jeśli ktoś zaprojektuje i będzie sprzedawał w normalnej cenie jakąś alternatywę dla tej przedniej lampy to kto wie kto wie
|
|
Cytat:
|
testowałem sobie wczoraj duka 790.. i powiem wam ze silnik robi robotę... bardzo mocny i lekki... Mocniejszy niż lc8 :D a przyjemniejszy niż 1090...
do tego ma fantastyczny dzwięk.. mimo brzydoty to może być świetny motocykl!!! :) |
|
5 Załącznik(ów)
|
O hospodi a cóż to za pokrak ? :eek:
|
Duży Duke zmodzony na moje oko.
|
Ta Duke 1290 zrobiny na sper enduro :D 180kg i 180 hp :dizzy::bow::lc8::lc8:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 85641
Ktm nie może? Hąda pomoże:D |
Całe szczęście że za stelaż kufra nie za czepił :)
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka |
|
1 Załącznik(ów)
:lc8::lc8::lc8::lc8:
Załącznik 85970 |
:haha2::haha2::haha2::Thumbs_Up:
|
KTM zamiata wszystko :) w Dakarze
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |