![]() |
My też zrobiliśmy Borżawę. Co prawda nie wjechaliśmy na szczyt, tylko w ostatnim momencie skręciliśmy na kozią ścieżkę ( umordowała nas niesamowicie ), a potem na stację i właśnie do Wołowca. Byliśmy 2 x LC8, Afri, LC4 i Huska. Przed torami spotkaliśmy ekipę, która też mówiła, że tam była, tylko inaczej zjechali.
Pzdr! |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Chodzi o wjazd z Mizgiri kolorem różowym ..W wjezdzaliscie kolorem cyjanowym pod wyciagami... |
Cytat:
Byliśmy na podjeździe w dwie Afryki, Trampki, drz, i xr no i niestety poleglismy. Swója drogą daleko chyba nie było do końca... Grunt, że był duch walki, i próba została podjęta. Ciekawe przeżycie było tam glebnąć na podjeździe i potem tutlać się parę metrów w dół, tylko kamulce przed oczami miałam :D wytapatalkowano |
Pełen szacun że próbowaliście (nie powiem szczególnie ty, bo jest równouprawnienie).
Pojechaliście lekko w prawo bo skusiła was lekkość podjazdu - skąd ja to znam :) No fakt byliście już całkiem niedaleko ...... ;) p.s. Kiedy flaszka? :) |
Flaszka przecież jak podjedziemy.
Przecież trzeba mieć jakiś cel :D Nie powiem, nie zamierzam na jednej próbie poprzestać. Kolejna będzie, niestety nie wiadomo kiedy, kawał drogi tam mam a czasu niewiele. No i na pewno dopiero tam wrócę jak zaopatrzę drz w porządną osłonę silnika... A siebie w lepszą kondycję wytapatalkowano |
Ja wracam we wrzesniu na spokojnie objechac sobie wszystkie tracki :)
|
A ja głupi myślał że jak ktoś nie podjedzie to flaszka dla mnie :)
Powodzenia. |
1 Załącznik(ów)
Czekaj czekaj...w końcu sie doczekasz....
Piwko postawisz.. |
Przejazd Trampkiem granią na Stoja był super przeżyciem - ścieżka o szerokości 30 cm a z dwóch stron niesamowite widoki i przepaście - było kilka ciężkich technicznych podjazdów po skałach - przejechaliśmy we czterech - wcześniej śnieg na trawersie nas pokonał - zabrakło trzech metrów do celu - polecam drogę za szlabanem - super serpentyny w lesie - na dole za willami skręćcie na boczną drogę w prawo - trasa ma ponad 20 km - biegnie cały czas wzdłuż rzeki i torów - niekończące się brody i kałuże jak małe stawy - polecam
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |