![]() |
Czesc, czy mozecie podpowiedziec, czy bagaznik na tyl dedykowany CRF250L bedzie pasowal do CRF300L? Czy mocowania sa w tych samych miejscach? Czy nic tam nie bedzie obcierac, udezac�
|
Niestety nie pasuje.
|
Dzieki
|
5 Załącznik(ów)
Poniżej dokumentacja foto skutków jednej z moich 2 gleb na rumuńskim TET. Paciak na prawo, handbar Acerbis X-Factory wyłapał otoczaka wielkości dziecięcej głowy, wygięcie szyny przeniosło siłę na jej stronę wewnętrzną gdzie obejma przesunęła się asymetrycznie a jedna ze śrub mocujących wyszła sobie z otworu zabierając ze sobą trochę materiału. Klamka nietknięta - wpasowała się pod kamień. Asymetrii kierownicy nie stwierdzono. Jeździłem tak jeszcze 6 dni do końca wyprawy. Całość potwierdza tezę że szyny tych Acerbisów są zrobione z gównolitu ale ich cena przekonuje mnie do tkwienia w syndromie sztokholmskim i już zamówiłem kolejną parę a tą będę miał na zapas jak się podobnie zwalę na lewo.
|
a moze przypadkowo materiał z jakiego wykonali swój produkt "przejął" cała energię upadku i uchronił reszte?
|
Wolałbym żeby potrafiły przyjąć tyle co Zety które jechały na drugiej CRF’ce i skatowane kilkukrotnie większą ilością gleb oddały tylko po kawałku listków. No ale ccc - aktualnie po promocjach za Acerbisy dałem 280 PLN, Zety zawsze będą kosztować 2x więcej.
|
1 Załącznik(ów)
Co tu tak cicho? Modyfikujecie coś te swoje czysetki? Może chociaż jakaś złota keta?
|
Na razie jeździmy 😎😁
|
No ja też, intensywnie, ale zawsze jakoś tak korci jak już wiem że i tak będę miał moto na podnośniku… :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b683f9887d.jpg |
No widzę że napęd dokończył żywota. Zmiana jakaś w zębach?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |