![]() |
Odmą? Nie zauwazylem. :)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Jeżeli woda dostanie się do airboxa to dalej do silnika droga jest prosta niezależnie od tego gdzie jest odma.
|
Co z tego że woda nie pójdzie odmą do silnika jak zassie ją górą do silnika a to większy problem. Więc nie szukałbym tu na siłę jakiegoś problemu. Trzeba wiedzieć w co i jak głęboko się wjeżdża.
|
Mniejszy, bo wykrecasz świece, i rozrusznikiem wydmuchujesz wodę. Gdy zrobi się z oleju emulsja, to juz po jezdzie.:)
Cytat:
|
Cytat:
Wszystko zależy od ilości zassanej wody. Nie mówię o paru kroplach.Bo nie wpłynie to na zmianę konsystencji oleju w silniku ani nie wygnie korbowodów. A w silniku z cyckami po boku miałem taki przypadek. Wodę wypluł a za chwilę część korbowodu z tłokiem. |
To oczywiste. Jak to bracia ze wschodu mowią- Wsio wosmożno, tolko ostorożno. ;)
A potem niby jeżdżony tylko do kościoła motocykl rozsypuje się po roku od zakupu.
Osobiscie znam 2 osoby, które bmw prawie zezłomowane, przywrócone do stanu ok, sprzedane zostały jako używane tylko na asfalcie i 1 czy 2 parkingówkami. |
Robiłeś podobne badania dla innych marek sprzedawanych na rynku polskim, czy problem dotyczy tylko motocykli BMW?
Ps. Czego dotyczy ten temat? Kolegow radiologa, ktorzy są handlarzami zgruzowanych motocykli BMW? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
To nie handlarze byli to członkowie elitarnego klubu BMW motocykle Polska
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |