![]() |
Cytat:
gorzej, jak wymyśli że nie odpali silnika albo zgasi go w środku zakrętu. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Z tym co drugim to nie przesadzałbym bo mielibyśmy pobocza usiane nieruchomościami.
Dobrze zrobiony can działa i tyle. I jest tani :) |
znasz kogoś, komu canbus nie odwalil szopki?
w samochodzie, którym jeździsz do roboty, mały problem. W motocyklu, który zabierasz w ciemną dupę oraz jeździsz nie raz na limicie, robi różnicę. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Ja znam. Mam już chyba piąte albo szóste auto firmowe i canbus nigdy mi nie odwalił szopki.
Faktem jest, że auta dostaję nowe i wymieniają mi je co 3 lata... |
Ja znam. Mam już chyba piąte albo szóste auto firmowe i canbus nigdy mi nie odwalił szopki.
Faktem jest, że auta dostaję nowe i wymieniają mi je co 3 lata... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Jeśli kupię nową crf to raczej odpuszcze AC.
Zastanawiam się czy warto dopłacać do tego zawiasu elektronicznego. Było nie było wyjściowo 7 tysi więcej. Za tą kase można ładnie ubrać moto. Motocykl będzie używany 70% solo 30% pasażer szpej i raczej asfalt. |
Jest na to rada. Kupić stare a nie onanizować się nowym. Jak się jeździ na zadupia gdzie kluczem jest ewentualna naprawa w terenie to czy to CRF1000 czy 1100 są tak samo słabe. Ilość czujników powala i wiadomo że w krzaczory w Pamiry czy inne Afryki to się zabiera stare strucle naprawialne w polu a nie nowoczesne motocykle z kosmiczną ilością czujników od wszystkiego. A jak się lata po ewropejskim sojuzie z wykupionym assistance to nie ma większego znaczenia.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |