![]() |
|
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
:) |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Żeby nie było, 1 w nocy po pierwszym dniu rajdu :haha2: Załącznik 90474 |
Dlaczego lubię KTM-a
To jest nowa lc8 czy przemalowana hello kity?
|
Hello kitty się zużyło, trzeba było zerwać okleinę. Szukam sponsora, który będzie chciał się reklamować na moim motocyklu w zamian za koszty okleiny :)
|
Wojtek tez szuka okleiny to może dwa projekty wyjdą w lepszej cenie.
|
Też się dopisuje do okleiny ;)
|
A ile taka okleina się ceni bo się nie znam? Może ściepa podwórkowa i będzie w barwach forumowych pojazd? :)
|
Piszczie do jack*_danielsa to wam zrobi bo ma szablon.
|
Dlaczego lubię KTM-a
Cytat:
Firmy wołają 600-700zl Tutaj są gotowe do lc8 adv https://crispydesigns.co.uk Ta okleina fajnie wyglada na dziku https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...12f02a53ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dc4bacb0eb.jpg |
Cytat:
Dzieki mada za namiar, choć przyznam, że mam chwilowo fazę na oryginalne malowanie. Jest jeszcze rzecz w grubości folii na okleinę, na zwykłym, cienkim winylu reklamowym to nie problem, mi to się marzy taka gruba jak oklejają motocykle MX. |
|
Jeśli szukacie okleiny to szukajcie na FB na grupach cross/MX. Tam co chwila ogłaszają się lokalni "producenci", którzy robią projekty i okleiny pod indywidualne zamówienia. Nie wiem, czy mają wykrojniki do 990, ale większość krosówek i enduraków ogarniają. Folia to 500 mikrometrów. Ceny 350-500 za komplet. Z komentarzy można wywnioskować, że jakość przyzwoita.
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 92420
Wchodze do garażu a tu taka sytuacja... 950r SuperEnduro z owiewką rally i 30l bakiem safari... lubić, nie lubić? |
Pewnie, że lubić. Zamieniłeś Afrę na KTMa ?
|
Cytat:
|
Czyli jest szansa, że w 2020 roku na Babie Jadze wreszcie wyprzedzisz tego gościa na EXC? :D
|
Cytat:
|
Lubić nie lubić ważne żeby jeździć ;)
Jak bedziesz strugał coś to osłona kolanka wydechy 2w2 to co jest przykręcone nad pompa ham. razy 2szt. 🤪 Jeszcze raz gratki. |
Mam tą osłone na moto. Nie chce mi się strugać gratów do niego, ile jest tych sprzętów w Polsce 6-7max.
|
Wiem widzę ze masz :)
|
Cytat:
|
Mada podrzuć więcej zdjęć tego kacika. Podoba mi się bardzo :)
|
Zamieniłem afre.
Zdj podrzucę koncem tyg bo mam przeprowadzkę i nawet sobie nie pooglądałem dobrze. |
Mada cieszę się że znowu lubisz ktm-a. :lc8:
|
hehe kto raz spróbuje pomarańczowej zarazy... - gratulacje :)
|
Ogólnie to chce wywalić ten przód, zamontować wysoki błotnik o ori lampe, pasuje od 950sm ale na razie nie ma nic w rozsądnych pieniądzach. W KTM sama lampa 500zł ale do tego mocowanie licznika i inne graty wyjdzie grubo ponad 1200.
https://www.olx.pl/oferta/lampa-prze...tml#903e932659 Może ma ktoś z tym doświadczenie, albo poleci coś sensownego za mały hajs. Na razie chyba takiego chinola zapodam, podobno całkiem niezła jakość. Wiadomo że nie będzie świecić, ale ja w nocy nie jeżdże. Stelaże,płyta i centralka do wywalenia. Ogólnie chce go na lekko zrobić, bak zostaje bo nie mam ori, ale z tego co czytałem jak zaleje się 15l do safari, do odczówalnie moto jest lżejsze niż z ori bo paliwo siedzi niżej. Mam w nim akcesoryjną kanape i chyba wszysto z touratecha co było dostępne, podnóżki, lusterka, osłony, osłonki pierdołki, roadbook metromierz cuda na kiju... Akrapy podwójnie też zostają myślałem o 2w1 ale tak pięknie gra na dwóch że nie miałbym serca zmienić. Aku litowe i kilka innych modów ale na to przyjdzie czas. Teraz przełożenie mam 17/42 ori jest 17/45 i dość przyjemnie się jeżdzi, tzn. lata, tzn. mocy nie brakuje, tzn na 2. przy 90 odwijasz cały gaz i chcesz, czy nie staje do pionu...:dizzy: na 3. z gazu mi się nie udało, ale zrobiłem raptem 15km. |
zatem jaki motocykl na dalsze wyprawy?
|
Cytat:
Dla mnie ten KTM950 to tylko koło domu, na zakupy, maks w promieniu 30km. Pozdrawiam :D Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Nie będzie dalszych wypraw na kołach. Najwyżej Rumunia, albo jakaś Bośnia.
Dalej to już tylko laweciarstwo, nienawidzę autostrad. |
Sprawdź u majfrendów.
|
Cytat:
|
Mada Ori lampa również nie będzie w ogóle świeciła. Motomax miał sprawdzony patent z lampą Polisporta z homologacją i konkretną sprawdzoną żarówką LED. Dawało to radę przy bardzo korzystnej cenie. Widziałem w jego Xr. Pogratulować. Bardzo ładny sprzęt. Mój number One
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka |
Ten co wrzuciłem też ma na lampie homologację E4, więc teoretycznie jest legalny
|
Cytat:
a może poprostu się.zamień z kimś.komu taki przód pasuje..? |
Wieczór
Cytat:
Cytat:
Pozdr rr |
No widzę na grubo Panie :D
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka |
Gratulacje motocykla Mada:)
|
|
|
Byczo! Teraz jeszcze musisz ogolić głowę i taką brodę zapuścić :D
|
Udowadnianie że i słoniem się da.Tylko po co? Gdyby wpieprzyli się w naprawdę ciężki teren z którego trzeba się wydostać to siedzą i płaczą.Chyba że się jeździ na czym się ma anie czym by się chciało
|
A może się jeździ czym się chce, a nie czym powinno, inna kwestia że w takim terenie jak tam mają to twoją 300 by się człowiek unudził.
|
Ja jeżdżę czym mi się podoba... ;)
Jeden warunek - musi mnie być stać. |
Cytat:
|
Romet R125, nie ma się czym chwalić. Zjeździłem z plecaczkiem Polskę wzdłuż i wszerz. Vide avatar.
|
Cytat:
|
Najważniejsze że dobrze się bawią i nie istotne na czym. Po uj się dochodzić, noo po uj?:)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |