![]() |
Sylwetką bardzo przypomina nasze Królowe. Jeśli tak będzie z niezawodnością i eksploatacją i to :bow:.Może usunęli problem z reglerem i pompą:haha2:.
|
Cytat:
|
na pierwszy rzut oka pomyslałem...Ładna ta Super Tenera ;-)
|
No, trochę Honda Tenere. To fakt. Ale akurat tereski są śliczne więc...
|
Cytat:
No i w ten weekend widzialem juz to ktos ujezdza, opona zdarta. Tak ja kmowisz. Jakby zrobili 690 w tym stylu, bardziej cywilna... strzal w 10! |
Jak poprawią co nieco w wersji produkcyjnej to może będzie z nią jako tako... Sporo zastrzeżeń, niestety... To jest makieta, a nie motocykl. Prezentacja wyraźnie wspomina, że 'jeżdżącej wersji jeszcze nie ma'.
Prawdziwe moto będzie na wiosnę, w sklepach za rok (jesień 2015). |
zamowilem jazde testowa calodzienna.
Jestem 63 w kolejce a miasto ma 3 dilerow hondy. czyli jakies zainteresowanie jest. Niektorzy martwia sie automatem ale juz tym jezdzilem ncx 750 .Obawy sa niepotrzebne. Jest to fajna zabawka,wymaga oswojenia sie z procesem przełozen "na sluch". Nie odbiera frajdy z offu.Napewno bedzie mozliwosc wyskalowania i dobrania predkosci reakcji auromatu. Moim zdaniem fajne trwale rozwiazanie.I nie da sie spueprzyc synchronizacji zmiany w trudnych warunkach.A wielkosc sprzegla dobrze swiadczy o otencjalnej wytrzymnalosci. Uwazam ,ze to bedzie hit w segmecie dla waryjotow :D dzieki za fotki louis |
a co yamaha pokazała? może cos z silnikiem od mt09?
|
MT 09 Tracer czyli coś w klasie V-Stroma
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |