![]() |
Jest (byl ?) tu na forum kolega co w gleboka rosje na SHL pojechal :) My tu sie brandzlujemy czy aby wypasiona afra za bardzo nie sciaga na ktoras strone, a chlopaki wsiadaja sprzety jakie maja i objezdzaja nimi swiat :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Zajebisty filmik. Aż się wierciłem przed kompem :) |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
No jak to dlaczego???!!! Co to qłerwa za pytanie? :D:haha2:
|
U mnie plan był przepalić dzika a skoczyło się grypą w domu :/ A tak dzisiaj pięknie było.
|
Cytat:
|
Ja lubię Katełoma za kolor :D
|
Prośba..
|
1 Załącznik(ów)
Ten ktm a raczej baza do niego był sprzęt odemnie z miasta. Chłopak wyprzedzał na 3 i uderzył o koparkę. Niestety zginął na miejscu. Mój kolega laweta zwodził na parking policyjny.
Załącznik 129779 |
hmmm na jednych fotach Akrap na innych Leo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Prototypy KTM
4 Załącznik(ów)
Że niby to ma być przedprodukcyjny "snapshot" nowego 1390 ADV R
Załącznik 131869 Załącznik 131870 Załącznik 131871 i na koniec kolejny prototyp Załącznik 131872 |
Prośba - mógłby ktoś mi zmierzyć rozstaw otworów w tej "łyżwie" od stopki centralnej (nr 15 na schemacie)? LC4 640 adv '98. Będę chyba dorabiał bo w ktmsklep niedostępna.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a59668a093.jpg |
Przypomnij mi się wieczorem bo ja mam centralną w LC4 SC to ci zmierzę.
|
70 mm.
|
Cytat:
|
Dlaczego lubię KTM, bo kiedyś nie bali się stworzyć czegoś specjalnego, czegoś bez żadnych kagańców chcącego cię zabić. Oto i on 950SE.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d133a03d30.jpg Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
Piękny egzemplarz. Miałem okazję przyjrzeć się głębiej i chyba najlepiej utrzymane lc8 jakie widziałem. Szkoda nabijać kilometry. Gratulacje
|
Kumpel klika tygodni temu przywlókł takiego ze Szwecji . Wyszedł go około 25 tys zł
|
To mega dobra kasę dał. Najtaniej co wiem to 27k zł ale nalot coś po 80tys. km.
Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |