![]() |
Cytat:
Jak taka jak na zdjęciu....to ja:) https://images91.fotosik.pl/375/b04117dd0d62ea6e.jpg |
Cytat:
O 18:50 w Kobylnicy ale jadąca w stronę Gniezna z plecaczkiem biało-czerwono-niebieska siódemka. |
Pozdrawiam afrykanca w jaskrawo zielonym (albo żółtym) kombinezonie na 85 km A4 w stronę Wrocławia. Przez deszcz nie widziałem nawet czy jechał sam czy w towarzystwie.
|
Dzisiaj, Piwniczna-Zdrój okolice Suchej Doliny widziana czerwona 7 w towarzystwie GS.
|
a w środę o 16:27 w Poznaniu na solnej na jednej 7 jechało dwóch gości:)))
|
Wczoraj na obwodnicy zielonej góry NAT i czarna siódemka w towarzystwie paru innych bajkierów
|
Wczoraj NAT wieczorem w okolicy Nakła. Na poznańskim PY wolno pykał sobie po wsiach...
|
[QUOTE=matjas;685524]Wczoraj na obwodnicy zielonej góry NAT i czarna siódemka w towarzystwie paru innych bajkierów[/QUOTE
jak po godz 20 to mijałem sie przy ZG kier WRO z białą NAT lecąca jako pierwsza a za nią kilka innych enduro |
Pozdro dla chłopaków nocujących wczoraj na kampingu nad Jeziorem Białym obok Włodawy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wczoraj przy Osadniku Gajówka. RD04 czarna w towarzystwie innych moto. Stałem przy NAT, pomachane - odmachane
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |